Anotimpul ideal pentru a instala o piscină

Spread the love

Decizia de a instala o piscină în curtea din spate, fie ea îngropată sau supraterană implică foarte multe aspecte la care trebuie să te gândești. Este foarte important să ai în vedere toate aspectele care țin de acest proiect, atât pe termen scurt cât și pe termen lung pentru a-ți putea face o idee clară și realistă despre ce înseamnă cu adevărat instalarea și deținerea unei piscine pe proprietatea personală.

Pentru a putea lua o astfel de decizie trebuie mai întâi să îți stabilești un buget, după care să te orientezi cam ce îți poți permite de suma respectivă de bani și dacă îți împlinește așteptările. Trebuie să îți alegi tipul de piscină, designul și dimensiunea, locul și accesoriile din ea și din jur și în ce perioadă a anului ai dori să începi activitatea.

În această articol, am creat un ghid simplu pentru a te ajuta să determini care este cea mai bună perioadă a anului pentru a instala noua piscină din curtea din spate. Pentru alte informații legate de aspecte tehnice sau personalizare sau orice alte întrebări la care îți dorești să primești răspunsuri pertinente, poți apela cu încredere la experții de la piscinepremium.ro, care vor face tot posibilul să îți dea răspunsuri cât mai bune, pentru a putea lua o decizie informată.

1.Primăvara

Primăvara este una dintre cele mai populare perioade ale anului pentru instalarea piscinelor îngropate sau supraterane. Mulți proprietari preferă să instaleze o nouă piscină în această perioadă, pentru a beneficia la maximum de ea imediat ce temperaturile vor permite accesul în apă, apoi pe toată durata verii.

Deși acesta este un mare beneficiu, acest anotimp aglomerează foarte tare programul constructorilor. De asemenea, vremea imprevizibilă poate afecta planurile de instalare, iar dacă mai apar și inundațiile de primăvară și terenul se înmoaie activitatea se va suspenda până vor fi din nou condiții prielnice.

2.Vara

Datorită întârzierilor cauzate de vremea de primăvară și a popularității construcției în acel anotimp, majoritatea echipelor sunt extrem de ocupate și pe parcursul lunilor de vară, ca o continuitate a ce au început în timpul primăverii.

Până la sfârșitul verii, majoritatea constructorilor finalizează proiecte și disponibilitatea acestora de obicei crește. Prin urmare, este recomandat să alegi sfârșitul verii sau începutul toamnei pentru a-ți maximiza șansele de a găsi un constructor bun, disponibil.

3.Toamna

Contrar credinței populare, toamna este momentul ideal pentru instalarea unei piscine. Vremea este mult mai previzibilă toamna, iar solul este de obicei uscat după căldurile din timpul verii. Constructorii au o disponibilitate crescută și îți pot realiza noul bazin fără niciun obstacol major.

Singurul dezavantaj al toamnei este că nu vei putea folosi noua piscină din curtea casei până în primăvara și vara următoare. Cu toate acestea, piscina va fi gata de bălăceală imediat ce vremea se îmbunătățește primăvara! În plus, fiind sfârșit de an, prețurile sunt mai mici, firmele căutând în continuare clienți pentru a-și menține deschise ușile, deoarece în această perioadă , cererea este mult mai redusă.

4.Iarna

Iarna nu este un moment foarte popular pentru a instala o nouă piscină în curte. Vestea bună, totuși, este că, în acest anotimp poți negocia prețul manoperei și te poți alege cu cele mai mari reduceri și oferte.

Dacă principala ta preocupare în ceea ce privește construirea piscinei este bugetul, iarna ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a economisi bani. Desigur, vremea de iarnă imprevizibilă îți poate afecta planurile de construcție, deci asigură-te că discuți toate aceste aspecte cu constructorul tău.

Concluzia?

Indiferent de anotimpul pe care îl alegi să construiești, gândește-te că urmează să îți vezi un vis devenit realitate și acest lucru este cel mai important.

You May Also Like

Lasă un răspuns