Amestecuri de uleiuri esentiale benefice pentru sanatate

Spread the love

Amestecurile exclusive doTerra sunt formule special create pentru a oferi beneficii specifice si pentru a sprijini diverse aspecte ale sanatatii si bunastarii. Ele sunt create pe baza de produse naturale de inalta calitate, extrase din plante si arbori si utilizate in intreaga lume pentru a sustine sanatatea fizica si emotionala, pentru a promova relaxarea si starea de bine si pentru a sprijini un stil de viata sanatos si echilibrat. Fie ca vorbim despre amestec exclusiv Zengest doTerra, amestec exclusiv Zendocrine sau amestec exclusiv OnGuard, toate aceste amestecuri au beneficii reale pentru sanatate.

Top 3 amestecuri exclusive doTerra benefice pentru sanatate

Amestecurile exclusive doTerra sunt combinatii unice de uleiuri esentiale ce pot fi utilizate in diferite moduri pentru a sustine nevoile individuale ale utilizatorilor. Printre amestecurile exclusive cele mai benefice pentru sanatate se numara si Zengest, Zendrocrine si OnGuard. Iata care sunt beneficiile acestor amestecuri.

Zengest doTerra

Zengest este un amestec de uleiuri esentiale exclusiv de la doTerra, creat pentru a sustine sanatatea digestiva si pentru a promova confortul gastrointestinal. Acest amestec este formulat cu uleiuri esentiale recunoscute pentru proprietatile lor calmante si digestive, cum ar fi anasonul, menta, ghimbirul, chimenul, coriandrul, tarhonul si feniculul.
Acest amestec poate fi utilizat pentru a sustine sistemul digestiv si pentru a reduce disconfortul asociat problemelor digestive, cum ar fi indigestia, balonarea si senzatia de greata. Uleiurile esentiale din compozitia Zengest ajuta la stimularea secretiilor digestive si la imbunatatirea procesului de digestie.
Proprietatile calmante ale uleiurilor esentiale din amestec contribuie la reducerea disconfortului si a inflamatiei la nivelul tractului gastrointestinal, oferind un sentiment de confort si bine.

Zendocrine doTerra

Formulat pe baza de uleiuri esentiale de tangerina, rozmarin, muscata, ienupar si coriandru, amestecul revigorant Zendocrine de la doTerra sprijina capacitatea naturala a organismului de a elimina substantele nedorite si iti permite sa dai un restart stilului tau de viata.
Acest amestec poate fi utilizat pentru a stimula si sustine functia naturala de detoxifiere a corpului, contribuind la eliminarea toxinelor si la mentinerea echilibrului intern.
Uleiurile esentiale din compozitia Zendocrine ajuta la eliminarea toxinelor si a substantelor nocive din corp, sustinand functiile naturale de detoxifiere ale organismului si promovand un sistem imunitar sanatos.
Anumite uleiuri esentiale din amestec, cum ar fi tamaia si coriandrul, sunt renumite pentru capacitatile lor de sustinere a functiei hepatice si a sanatatii ficatului.

On Guard doTerra

Formulat pe baza de uleiuri esentiale de portocala salbatica, cuisoare, scortisoara, eucalipt si rozmarin, amestecul protector On Guard doTerra ofera optiuni de utilizare si beneficii incredibile, sprijinind functiile naturale ale sistemului imunitar.
Uleiurile esentiale din compozitia OnGuard doTerra sunt recunoscute pentru proprietatile lor antimicrobiene si de sustinere a sistemului imunitar.
Amestecul On Guard este renumit pentru capacitatea sa de a sprijini functia sistemului imunitar si de a promova sanatatea generala. Acesta poate ajuta la cresterea rezistentei organismului la infectii si la reducerea riscului de imbolnavire.
Proprietatile antibacteriene, antivirale si antifungice ale uleiurilor esentiale din compozitia On Guard pot contribui la eliminarea si prevenirea infectiilor si bolilor, protejand astfel sanatatea si starea de bine.
In plus, amestecul On Guard poate fi utilizat difuzat in aer pentru a purifica si improspata atmosfera din interior, eliminand bacteriile si alte impuritati si contribuind la crearea unui mediu mai sanatos si mai curat.

Aceste amestecuri pot fi utilizate in diverse moduri, cum ar fi difuzarea in aer, aplicarea topica diluata sau utilizarea sub forma de suplimente. Este important sa respecti intotdeauna instructiunile de utilizare si sa consulti un specialist inainte de utilizare, mai ales daca ai unele sensibilitati sau afectiuni medicale.

Sursa foto: Freepik.com

You May Also Like