Magazinul online cu alimente bio

Spread the love

Magazinul online cu alimente bio de pe site-ul www.cosulbio.ro  oferă produse fără zahăr pentru diabetici, fără gluten, precum și produse vegetale diverse. De asemenea, poți găsi o gamă largă de produse pentru vegani și vegetarieni. Sortimentul se adresează persoanelor care suferă de intoleranță la unele produse alimentare, alergii și boli neurodegenerative. 

Toate produsele dietetice din magazinul online bio îți vor afecta în mod semnificativ bunăstarea zilnică și vor contribui, de asemenea, la îmbunătățirea stării tale generale de sănătate. Poți găsi alimente bio fără zahăr, gustări dietetice fără zahăr, produse de îngroșare fără gluten și amestecuri pentru coacerea pâinii de casă. Toate produsele sunt certificate, ceea ce garantează calitatea corespunzătoare a acestora. 

Magazinul cu alimente bio cosulbio.ro este un loc preferat de pasionații de stil de viață sănătos, de pasionații de gătit și de sportivi. Sortimentul include produse naturale de cea mai bună calitate, sănătoase și vegetale, provenite direct de la furnizori de încredere. 

Spre exemplu, ciocolata neagră, prin eliminarea ingredientelor care provoacă intoleranțe sau alergii, ajută la evitarea reacțiilor adverse la alimente. Ingredientele care au fost eliminate eliminate din produsele bio includ, printre altele: zahăr, ulei de palmier, coloranți și arome artificiale, lactoză, gluten, soia, ouă și multe altele. 

Ingredientul său de bază este cacao sub formă de masă de cacao și nu conține lapte sau derivați din lapte. Ciocolata neagră se caracterizează și printr-un nivel redus de zahăr adăugat sau prin eliminarea completă a zahărului și înlocuirea cu un alt îndulcitor.

Ulei universal de cocos

Uleiul de cocos, untul de cocos sau pur și simplu grăsimea de nucă de cocos este un ulei vegetal obținut prin presare și încălzirea miezului tare a nucilor de palmier de cocos. Nucă de cocos era cunoscută și apreciată deja în antichitate. În hindus numele său, kalpa vriksha, înseamnă „un copac care satisface toate nevoile vieții”. La rândul său, în malaieză se numește pokok seribu guna , sau „copac cu o mie de utilizări”.

Uleiul de cocos este acum grăsimea de bază pentru uz casnic. Este, de asemenea, excelent în scopuri de îngrijire. Nucile de cocos sunt folosite chiar și în producția de produse de curățat. Cu toate acestea, datorită gustului său original, este cel mai des folosit în scopuri culinare. Sub o coajă groasă, nuca de cocos ascunde o carne albă valoroasă, bogată în substanțe nutritive. 

Grăsimea de cocos este formată în principal din acizi grași saturați, motiv pentru care este perfectă pentru prelucrarea termică. Este în mare măsură acid lauric, care are proprietăți antiseptice. Cocosul este, de asemenea, una dintre cele mai bune surse de fibre dietetice, care are un efect benefic asupra sistemului digestiv.

Ulei de cocos extravirgin

Acest ulei are o aromă intensă de nucă de cocos. Este recomandat pentru deserturi, clătite și sandvișuri. Uleiul de cocos are multe utilizări atât în ​​bucătărie, cât și în cosmetică, datorită proprietăților sale de sănătate și îngrijire. Are un efect intens de hidratare, este bine absorbit și lasă un miros plăcut de cocos. 

Datorită acestui fapt, este folosit ca ingredient de bază al cremelor de casă, destinate tuturor tipurilor de piele. Este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit sub formă de balsam, pentru părul uscat și fragil. Poate fi folosit și ca loțiune hidratantă obișnuită, de exemplu după un duș zilnic.

 

You May Also Like

1 Comment

 1. Salut,

  Sper că sunteți bine! Am văzut că aveți un site web pentru afacerea dumneavoastră și am dori să vă oferim serviciile noastre de re-design web.
  La agentia noastră de web design, ne specializăm în crearea de site-uri web care sunt atractive, ușor de utilizat și optimizate pentru motoarele de căutare. Ne-am bucurat să vă putem ajuta să îmbunătățiți aspectul și performanța site-ului dumneavoastră pentru a atrage mai mulți vizitatori și pentru a vă ajuta să creșteți afacerile.
  Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre sau să programați o întâlnire pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  Cu stimă,
  Alexandru Ap

Lasă un răspuns