De ce este important sa iti duci masina la itp Cluj Zorilor?

De ce este important sa iti duci masina la itp Cluj Zorilor?
Spread the love

Cunoscuta pentru ca ofera preturi relativ ridicate, atelierele producatorilor ofera totusi o calitate a serviciului mult mai sigura in timpul revizuirii. Daca nu sunteti inca sigur, iata cateva dintre motivele intemeiate pentru a apela la itp Cluj Zorilor.

ASIGURATI-VA PASTRAREA GARANTIEI PRODUCATORULUI PRIN SERVICIUL DE LA DISTRIBUITOR

Desi nu mai este obligatoriu sa efectuati revizii si intretinere la noul vehicul la producator din 2002, aceasta este o practica foarte recomandata. Aceasta este ceea ce 80% dintre soferii de vehicule cu varsta sub doi ani aleg sa faca.

Intr-adevar, efectuarea unei revizii la reprezentanta este o garantie de calitate si siguranta pentru un vehicul nou. Chiar daca centrele auto si alti mecanici independenti sunt destul de capabili sa va deserveasca masina, sa stiti ca numai magazinele din retea vor putea sa va rasfete masina asa cum ar trebui. Asadar, aveti grija, daca decideti sa cautati in alta parte, pentru a verifica daca protocolul de revizie al producatorului este respectat la maximum.

Deoarece daca nu mai sunteti obligat sa va efectuati serviciul la producator pentru a va mentine garantia, acesta din urma il poate anula pentru nerespectarea instructiunilor de intretinere. Acelasi lucru este valabil si pentru o garantie extinsa sau o intretinere optionala. Un alt punct crucial il reprezinta fluidele, in special uleiul folosit de vehiculul tau.

Este o practica obisnuita in randul producatorilor sa utilizeze uleiuri special dezvoltate pentru masina in constructia sa. Desigur, acest lucru nu exclude utilizarea unui ulei diferit dupa aceea, dar in cei doi ani de la cumparare, este adesea necesara mentinerea garantiei.

EXPERTIZA MECANICII RETELEI PENTRU REVIZIA TA

Intregul punct de a repara masina la o reprezentanta consta in faptul ca puteti contacta specialisti pentru vehiculul tau. Intr-adevar, fiecare marca are specificitatile sale si mecanica retelei respective va putea detecta anomalii specifice masinii tale.

Aceasta se numeste oarecum barbar „curba de experienta”. Un tehnician obisnuit sa trateze un tip de vehicul de cateva zeci sau sute de ori va fi mult mai eficient decat un mecanic care se va confrunta cu acest vehicul de cateva ori pe an. O regula valabila, de exemplu, pentru verificarea vizuala a curelei de distributie sau pentru diferitele ajustari care trebuie facute.

Dincolo de expertiza oferita de mecanici specializati, volumul de munca este, de asemenea, mai putin important decat in ​​centrul auto. Acestea din urma practica reparatii mai putin costisitoare, dar adesea superficiale si uneori chiar deloc relevante.

MONITORIZARE REGULARA SI CONSTANTA, GARANTIE DE REVANTARE MAI BUNA

In cazul in care vehiculul nu este nou, retineti ca intretinerea autovehiculului la producator are avantaje, chiar si pentru un vehicul in varsta. Mai ales din punct de vedere al consecventei in interviu. Intr-adevar, monitorizarea regulata si trasabila va poate proteja impotriva multor inconveniente, cum ar fi reparatiile inutile. De aceea, brosura de intretinere furnizata impreuna cu masina trebuie sa urmareasca istoricul reparatiilor si reviziilor efectuate pe vehicul.

Aceasta este o garantie a seriozitatii din partea proprietarului, care ii permite, de asemenea, sa-si mareasca pretul de revanzare in comparatie cu o masina a carei istorie ramane necunoscuta.

You May Also Like

Lasă un răspuns