Cada cu hidromasaj îți poate face pielea să arate ca nouă?

Spread the love

Ei bine… poate o cadă cu hidromasaj să-ți facă pielea să arate ca nouă? De fapt, răspunsul este da!

Cu toate acestea, trebuie să ştii puțin mai mult decât atât. Trebuie să fii atentă și de multe ori să mergi pe o linie fină între beneficii și pericole, atunci când vine vorba de pielea ta. Dacă nu ești atentă, poți ajunge cu pielea uscată sau chiar cu o afecţiune numită foliculită.

Să aruncăm o privire la câteva dintre beneficiile pe care căzile cu hidromasaj le pot avea pentru pielea noastră dacă le folosim în mod regulat ca parte a rutinei noastre zilnice de sănătate.

Îmbunătățește circulația

Nimeni nu se îndoiește de faptul că o baie plăcută în spa va ajuta circulația. De fapt, este unul dintre motivele pentru care spa-ul este atât de popular în special printre sportivi. Circulația îmbunătățită nu îţi va ajuta doar mușchii, dar este și foarte bună pentru piele.

Îți deschide porii

Cât de des auzi despre cât de receptivă este pielea ta atât la tratament, cât și la vindecare, atunci când pielea este caldă și porii sunt deschiși? Exact. Înmuierea regulată într-o cadă cu hidromasaj te va ajuta să îţi deschizi porii, astfel încât pielea ta nu numai să arate cel mai bine, ci și să se simtă grozav.

Reduce stresul

Știm cu toții ce poate face stresul pentru pielea noastră. Studiile au arătat că baia regulată în cada cu hidromasaj va reduce și chiar va elimina stresul, ceea ce înseamnă că efectele pozitive ale lipsei de stres asupra pielii ar trebui să fie evidente.

Curaţă şi dezinfectează

Pielea ta este expusă factorilor din exterioer în fiecare zi, deoarece îţi protejează restul organelor interne. O baie într-o cadă cu hidromasaj nu numai că te va face să te simți mai bine, dar va curăța și orice murdărie care s-a acumulat pe pielea ta de-a lungul zilei.

Pericole la care trebuie să fii atentă

Oricât de bune sunt căzile cu hidromasaj pentru pielea ta, ele pot fi și dăunătoare pentru aceasta. Aruncă o privire la unele dintre aceste efecte secundare negative și la ce ar trebui să faci în privința lor.

Arsuri

Nu uita că apa din cada cu hidromasaj este fierbinte. Uneori poate fi chiar prea fierbinte. Urmăreşte-ţi pielea și dacă observi zone care dor sau par prea roșii, atunci ar putea fi timpul să ieși înainte de a te arde.

Piele uscata

Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme pe care le vei întâlni dacă folosești foarte des o cadă cu hidromasaj. Apa fierbinte îți va usca pielea, mai ales dacă stai prea mult timp în apă. Apa caldă va îndepărta uleiurile naturale ale corpului, făcând pielea să se simtă uscată. În cazuri mai extreme, poate chiar să crape și să doară. După ce te relaxezi în cada cu hidromasaj, asigură-te că faci un duș rapid pentru a elimina excesul de clor din corp și apoi încearcă să aplici o cremă hidratantă pe piele, dacă se simte uscată.

Daca vrei să observi efectele benefice ale hidromasajului asupra pielii tale, rezervă un apartament cu jacuzzi Brasov, cu jacuzzi privat în aer liber, în care să re răsfeţi pentru câteva zile.

You May Also Like

Lasă un răspuns