Serviciile de asigurare și tot ce trebuie să ști despre ele

Serviciile de asigurare și tot ce trebuie să ști despre ele
Spread the love

Serviciile de asigurare compensează pentru pierderi, dar suportă un cost, astfel încât planificarea asigurării este esențială.

Asigurările au început în urmă cu mii de ani, când comercianții care transportau mărfuri pe distanțe lungi, plăteau finanțatorilor o sumă de bani pentru a-i compensa în cazul pierderii bunurilor lor.

De-a lungul secolelor care au urmat, serviciile de asigurare au crescut ca număr și complexitate, iar astăzi asigurările sunt o industrie imensă de miliarde de dolari care se întinde pe tot globul.

Atunci când intenționezi să cumperi o asigurare, trebuie să înțelegi în mod clar la ce se referă.

Asigurările nu te pot proteja de vătămări sau pierderi. Poate face despăgubiri numai după ce s-au produs daunele, pentru a te ajuta să te recuperezi și să te pui pe picioare.

Serviciile de asigurare nu îți vor putea readuce viața în stadiul pre-pierdere – îți pot oferi doar instrumentele pentru a-ți crea propria recuperare.

Aceste instrumente sunt într-o singură formă – bani. Politicile de asigurare pe care le cumperi și serviciile de asigurare disponibile pentru tine, toate se reduc la cât ai dreptul să soliciți în baza acestora.

Poate părea evident că, cu cât este mai mare acoperirea, în ceea ce privește valoarea compensației disponibile, cu atât este mai bună.

Dar gama largă de servicii și polițe de asigurare disponibile și costurile asociate acestora înseamnă că, cu excepția cazului în care ai un buget nelimitat, acoperirea asigurării trebuie planificată pentru a fi rentabilă. Din nou, un agent de asigurări te poate îndruma spre a alege pachetul potrivit.

Serviciile de asigurare de viață Allfinanz oferă un bun exemplu despre cât de important este să selectezi polița de asigurare și acoperirea potrivită. O singură persoană fără beneficiari poate simți că nu are nevoie de asigurări de viață, deoarece nimeni nu va suferi financiar dacă ar muri.

Dar situația se poate schimba în viitor și pot apărea beneficiari. Întrucât vârsta este o influență majoră asupra costurilor primelor, luarea politicii la o vârstă fragedă o va face mai ieftină. De asemenea, cu cât durata poliței este mai lungă, cu atât costul este mai mic.

Deci, o singură persoană fără familie ar trebui să ia în considerare obținerea unei asigurări de viață pentru a îndeplini obligațiile viitoare în cel mai economic mod.

Apoi, există întrebarea despre ce tip de asigurare de viață să obții – pe termen lung sau întreaga viață? Asigurarea pe termen se referă la o poliță în care, în cazul în care asiguratul moare în timpul funcționării poliței, suma asigurată este plătibilă beneficiarilor.

Dar dacă el supraviețuiește, banii plătiți ca primă se pierd. În cazul întregii vieți, decesul pe durata valabilității poliței va duce și la plata sumei asigurate, dar dacă persoana asigurată supraviețuiește, atunci va fi eligibil pentru plata sumei asigurate la sfârșitul perioadei poliței.

Se poate părea că întreaga opțiune de viață are mult mai mult sens, dar de fapt, asigurarea pe termen lung este cea mai populară dintre serviciile de asigurare de viață.

You May Also Like

Lasă un răspuns