Reguli de siguranță pentru cada cu hidromasaj

Spread the love

Dacă aveți întrebări despre căzile cu hidromasaj sau dacă copilul dumneavoastră are o afecțiune medicală preexistentă, ar trebui să cereți sfatul medicului pediatru al copilului dumneavoastră cu privire la utilizarea căzii cu hidromasaj.

În general, copiii cu vârsta sub 5 ani nu ar trebui să folosească cada cu hidromasaj din cauza riscului de supraîncălzire, deshidratare și înec. Pentru copiii mai mari, iată câteva recomandări suplimentare de luat în considerare.

Căldura

Dacă copiii dumneavoastră vor folosi o cadă cu hidromasaj, se recomandă să coborâți termostatul la 37 de grade Celsius. Cu toate acestea, copiii ar trebui să fie limitaţi la sesiuni de 5 minute și nu ar trebui să se joace niciodată mai mult de 15 minute în total.

Înălțimea

Copiii nu ar trebui să aibă voie în căzile cu hidromasaj decât dacă, atunci când stau în picioare, au capul complet deasupra apei.

Hidratarea

Copiii (și adulții) ar trebui să evite deshidratarea bând apă proaspătă în timp ce folosesc cada cu hidromasaj. Dacă cineva care folosește cada cu hidromasaj simte somnolență, greață sau amețeală, ar trebui să iasă imediat din cada cu hidromasaj.

Imersia

Este mai sigur pentru copii să stea pe bănci sau locuri special amenajate care permit scufundarea parțială. De fapt, este recomandat ca copiii să evite scufundarea completă într-o cadă cu hidromasaj.

Siguranța în cada cu hidromasaj în vacanță

Atunci când călătoriți, ar trebui să fiți conștienți de faptul că personalul din unele unități sau centre spa poate să nu fie atât de atent pe cât ar trebui cu privire la siguranța și curățenia spa-urilor. Dacă intenționați să utilizați o cadă cu hidromasaj în călătoria dvs., călătoriți cu un termometru pentru a verifica temperatura apei. De asemenea, puteți aduce și benzile de testare, care sunt disponibile fie online, fie în magazinele specializate în produse pentru locuințe, fie în magazinele de produse pentru piscine.

Când sunteți în vacanță, nu intrați niciodată în căzile cu apă tulbure sau cu mirosuri chimice puternice. De asemenea, este important să studiaţi cu atenţie şi să respectaţi elementele de bază ale etichetei piscinei și căzii cu hidromasaj, cum ar fi să nu înghițiţi apa sau să stropiți.

Un apartament cu jacuzzi Brasov poate fi următoarea dumneavoastră destinaţie de vacanţă. Cu jacuzzi în aer liber, condiţii de maximă curăţenie şi siguranţă şi dotări de cea mai bună calitate, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la sănătatea dvs sau a copiilor. Doar respectaţi regulile de siguranţă de mai sus şi bucuraţi-vă de experienţă.

În încheiere

Căzile cu hidromasaj și piscinele sunt o modalitate minunată de a vă relaxa și de a vă elibera de stres, dar prezintă riscuri pentru copii. Din acest motiv, cel puțin un adult ar trebui să fie responsabil pentru supravegherea copiilor oricând vă aflați în preajma unei căzi cu hidromasaj sau a unei piscine.

Aceasta înseamnă să fiţi la distanță de o atingere de copiii mici în apă și să fiţi cu ochii pe ei în orice moment în afara apei. De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la a permite copiilor sub 5 ani să folosească o cadă cu hidromasaj, chiar și cu supravegherea unui adult. Este nevoie de doar câteva secunde pentru ca un accident să se transforme într-un dezastru.

You May Also Like

Lasă un răspuns