De ce sa folosesti intr-un salon prosoape de unica folosinta?

De ce sa folosesti intr-un salon prosoape de unica folosinta
Spread the love

Unii proprietari de salon nu stiu de ce este mai bine sa foloseasca prosoape de unica folosinta. Dupa o zi lunga de munca, in loc sa te duci acasa si sa te relaxezi, trebuie sa apuci fiecare prosop murdar care a fost folosit pentru a fi spalate.

Calatoria ta nu s-a terminat – te duci la curatatorie sau le speli si le usuci acasa. Pe lsnga faptul ca prosoapele sunt greu de curatat si uscat, acest lucru iti elimina si mult din timpul liber.

Sa nu uitam ca, daca prosoapele nu sunt spalate si uscate corespunzator, pot raspsndi paduchi, bacterii daunatoare, pecingine si alte ciuperci nedorite. Iata de ce sa folosesti prosoapele de unica folosinta:

Respectarea standardelor de igiena

  • Economii la spalare, deoarece produsele din tesaturi naturale vor trebui date la spalatorie in fiecare zi! prosoapele de unica folosinta pot reduce costul salonului tau cu 10-15%.
  • Asigurarea unei proceduri cosmetice confortabile.
  • Are un procent mare de absorbtie a umiditatii, asa ca este convenabil sa-l folosesti pentru tratamente de infrumusetare.
  • Prosoapele de psnza se murdaresc instantaneu, iar servetelele simple se rup la cel mai mic contact cu umezeala. Echilibrul ideal intre cele doua produse enumerate va fi un produs din hsrtie durabil. Poate fi folosit pentru proceduri, curatare, indepartarea petelor, reziduurilor de cosmetice sau vopsea.

Atunci csnd il alegi, merita sa acordati atentie unor astfel de caracteristici:

  • Material natural.
  • Prietenos cu mediul.
  • Textura moale, lipsa de arome.

Exista produse inmuiate in uleiuri aromatice, dar pot provoca o reactie alergica la clientul salonului.

Un set de prosoape cosmetice Ro.iaL 40X70cm, 100 buc este cu adevarat potrivit pentru diverse tipuri de curatare si de aceea iti place. Aceste prosoape sunt suficient de puternice.

De ce sunt utile?

Utilizarea unor astfel de produse din materiale netesute moderne reduce semnificativ costul spalarii rufelor si dezinfectarii si, de asemenea, elimina posibilitatea unei infectii accidentale. Utilizarea consumabilelor precum prosoapele de unica folosinta poate aduce salonul la un nivel inalt de servicii.

Cand un client vede ca i-au fost pregatite prosoape de unica folosinta complet noi, inceteaza imediat sa-si mai faca griji cu privire la curatenia si siguranta procedurii.

In epoca noastra de imbunatatire a tuturor tipurilor de bunuri personale, prosoapele de unica folosinta sunt folosite cu mare succes in aproape toate domeniile vietii. Datorita confortului si caracterului practic, astfel de consumabile pot fi gasite in birouri, saloane de infrumusetare si in viata de zi cu zi.

La fel ca multe accesorii de unica folosinta, astfel de prosoape sunt concepute pentru igiena si usurinta de ingrijire pentru astfel de articole. Acum nu mai trebuie sa speli, sa dezinfectezi prosoapele folosite de numerosi clienti – pur si simplu sunt aruncate si iei unul nou pentru urmatoarea manipulare.

Prosoapele de unica folosinta pentru fata sunt cel mai des folosite in cosmetologie. Acestea sunt saloane de infrumusetare, clinici de chirurgie estetica. Astfel de produse imbunatatesc serviciul pentru clienti si le garanteaza curatenia.

Dar nu numai in sectorul serviciilor se folosesc prosoape de unica folosinta, deoarece in viata de zi cu zi este, de asemenea, foarte convenabil sa le folosesti.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns