Cu ce să te îmbraci la petrecerile de vară organizate de firma la care lucrezi – combină profesionalismul cu eleganța

Cu ce să te îmbraci la petrecerile de vară organizate de firma la care lucrezi - combină profesionalismul cu eleganța
Spread the love

Petrecerile organizate de companii sunt momente de bucurie și recompensă pentru munca depusă în timpul anului. Acestea sunt o ocazie excelentă pentru a cunoaște într-un mod mai informal colegii din alte departamente, pentru a lega prietenii și pentru a-ți arăta personalitatea. Totuși, indiferent de locul în care se desfășoară petrecerea și cu cine ești, ar trebui să acorzi o atenție specială ținutei pe care o porți. Indiferent de preferințele tale vestimentare, petrecerile la serviciu impun un anumit nivel de eleganță și profesionalism. De aceea, trebuie să găsești o modalitate de a le combina pe cele două. 

În cele ce urmează îți vom oferi câteva idei despre cum să te îmbraci la petrecerile de vară organizate de firma la care lucrezi

Înainte de a alege ținuta perfectă pentru petrecerea la care vei participa, ar trebui să iei în considerare locul în care va avea loc evenimentul. Dacă petrecerea este organizată într-un parc, o grădină sau pe o plajă, este important să ții cont de faptul că vei fi expus căldurii.

Cu toate acestea, dacă petrecerea are loc într-un club sau restaurant, trebuie să ții cont de dress code-ul acestora. Poți găsi informații detaliate despre dress code-ul evenimentului în invitația primită sau întrebându-i pe organizatori.

Pentru femei, opțiunile sunt variate și depind în mare parte de preferințele personale. Dacă preferi pantalonii, poți alege o pereche de pantaloni într-o nuanță sau o culoare vioaie, o bluză sofisticată și sandale elegante. O rochie, dacă alegi una potrivită, este, de asemenea, o opțiune excelentă și o poți asorta cu o pereche de pantofi eleganți. Poți comanda pantofi eleganți pentru femei, chiar de la Reverse.ro, pe care să îi introduci în ținuta ta de party. Ar trebui să eviți rochiile prea mulate, prea scurte sau prea decoltate, deoarece ar putea fi considerate inacceptabile într-un mediu corporate. Dacă petrecerea este organizată într-un mediu mai informal, cum ar fi o plajă sau o grădină, poți purta o rochie lejeră sau o pereche de pantaloni fluizi și un top lejer.

Pentru bărbați, opțiunile sunt mai limitate. Dacă dress code-ul este casual, poți alege o pereche de pantaloni chino sau o pereche de pantaloni scurți, o cămașă și o pereche de pantofi casual. Dacă dress code-ul este mai formal, un costum este opțiunea potrivită. Pantalonii scurți pot fi purtați cu succes la petrecerile organizate în aer liber. Ar trebui să eviți însă pantalonii scurți sport și să alegi ceva mai elegant. Optează pentru o cămașă sau un tricou polo și o pereche de mocasini.

În concluzie, o petrecere organizată de companie poate fi o oportunitate minunată pentru a-ți arăta personalitatea și stilul vestimentar, în timp ce îți menții nivelul de profesionalism. Fie că ești femeie sau bărbat, opțiunile sunt multe și depind de dress code-ul evenimentului și de preferințele personale. Asigură-te că ții cont de locul în care se desfășoară evenimentul și de dress code-ul acestuia, iar ținuta ta va fi potrivită.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Cu ce să te îmbraci la petrecerile de vară organizate de firma la care lucrezi - combină profesionalismul cu eleganța
Next Post

No more post

You May Also Like

Lasă un răspuns