Cum sa-ti alegi look-ul pentru a atrage privirea barbatilor?

Cum sa-ti alegi look-ul pentru a atrage privirea barbatilor?
Spread the love

Multe femei, daca nu toate, stiu sa atraga barbatii cu atitudinea lor: este atat de simplu si usor pentru ele incat este aproape natural. De fapt, de cele mai multe ori, o fac fara sa stie. „Aspectul” este un alt factor care declanseaza atractia masculina, desi exista multi altii. Acesta face lucrurile mult mai usoare, dar este destul de subtil. Iata cateva sfaturi.

Atractia este o chestiune de aspect?

Nu intotdeauna cea mai frumoasa femeie seduce cel mai mult. Fiecare are propriul limbaj al corpului, este unul dintre cei mai importanti factori care declanseaza atractia masculina. Vei folosi aspectul si hainele pentru a prezenta acel limbaj al corpului pentru a atrage barbatii.

Intelegerea problemelor emotionale si fizice asociate atragerii barbatilor este un avantaj major in seductie.

Pentru a-l seduce pe barbatul ideal, ai putea sa-ti pui toate avantajele de partea ta, mai degraba decat sa ajungi cu psihologul sa te plangi sau cu clarvazatorul sa speri in dragoste. Trebuie sa-ti iei destinul in mana si sa cauti sa-ti evidentiezi farmecele.

Stiti ce cauta si deveniti putin din acea persoana

Atractia vizuala este un element cheie intr-o relatie. Barbatii sunt fiinte vizuale si fiecare cu propriile gusturi si puncte de vedere. Nu te poti transforma in altcineva, dar trebuie sa fii pe placul lor. Trebuie sa cauti sa intelegi ce il atrage.

Nu este vorba sa te transformi in cineva care nu esti. Indiferent de stilul tau, exista suficienta libertate pentru a deveni acea femeie care urmeaza sa-l atraga. Poarta lucruri care te fac sa te simti ca tine. Dar fa-i mici ajustari pentru a-i face placere. Sa se vada in detaliu.

Imbraca-te pentru a-ti imbratisa formele

Incearca sa nu te uiti la copertile revistelor sau la modelele de podium pentru a te imbraca. Pentru a te simti cel mai bine, imbraca-te intr-un mod care iti scoate in evidenta propria figura. Cand te simti perfect in ceea ce porti, atmosfera relaxata este potrivita pentru tine.

Da, ar trebui sa incerci adesea sa condimentezi incercand noi rochii sau poate un compleu dama scurt de vara, Korea Imperial, dar nu, copierea unei vedete nu va fi potrivita pentru tine. Incearca sa tii cont de faptul ca nu este potrivit pentru tine cea care esti cu adevarat.

Chiar daca incerci sa te schimbi si sa fii atragatoare pentru el facand ceea ce vrea sau purtand hainele care ii plac, el va afla in cele din urma ca nu esti tu cu adevarat si asa este. Deci, da! Poarta doar ceea ce ti se pare cel mai bine. Nu incerca sa fii cineva care nu esti.

Iata cateva alte sfaturi:

  • De asemenea, ai grija sa iei in considerare aspectul social. Nu-ti imbraca cele mai scumpe haine daca este mai modest decat tine. Ii plac brandurile, poarta vreunul?
  • Pune culori calde si/sau negru si/sau alb. Culorile sale au o conotatie puternica cu sexualitatea.
  • Pune accesorii, oricare ar fi acestea, ele simbolizeaza femeia libera si femeia care isi afirma dorinta.

You May Also Like

Lasă un răspuns