Cum editam videoclipuri pe iPhone?

Cum editam videoclipuri pe iPhone?
Spread the love

Traim intr-o perioada in care fiecare persoana petrece cateva ore in fiecare zi pe retelele de socializare, iar din acest motiv, fiecare isi doreste un smartphone performant, care sa faca fata tuturor cerintelor.

Din acest motiv, multi sunt cei care isi indreapta atentia spre cele mai noi modele iPhone, pe care le echipeaza cu folii de protectie pentru ecran si carcase iPhone, astfel incat dispozitivele sa fie cat mai bine protejate, si sa functioneze fara probleme.

Si pentru ca am mentionat faptul ca oamenii in prezent petrec mult timp pe retelele de socializare, acestia folosesc si diferite aplicatii in acest sens. Unii utilizatori folosesc diferite aplicatii pentru editarea videoclipurilor pe care le posteaza ulterior pe Instagram sau mai nou pe Tik ToK. Vom vedea care sunt cateva dintre cele mai utile astfel de aplicatii de editare video pentru iPhone.

Magisto

Magisto este o aplicatie de editor video foarte simpla. Cu aceasta aplicatie, nu aveti nicio caracteristica, cum ar fi adaugarea de suprapuneri de text, schimbari de inclinare etc. in videoclip. Cu toate acestea, farmecul acestei aplicatii sta in simplitatea sa.

In cadrul aplicatiei, puteti sa va importati fotografiile si videoclipurile si sa alegeti o tema pentru videoclip. Exista o serie de teme disponibile, cum ar fi dansul, printre multe altele. Dupa ce faceti acest lucru, aveti optiunea de a adauga muzica la videoclip, precum si optiuni pentru a decide cat timp doriti sa dureze videoclipul.

Puteti adauga chiar si un titlu videoclipului in acest moment. Dupa ce ati terminat, aplicatia incepe automat sa realizeze videoclipul si trimite o notificare cand este terminata.

Enlight Videoleap

Lightricks ‘Enlight a fost mult timp un editor video de top pentru iOS si cu siguranta unul dintre preferatele utilizatorilor. Acest editor video se remarca prin versatilitatea de a realiza tot felul de videoclipuri. Prin urmare, nu conteaza daca sunteti dispus sa creati un videoclip usor cu o multime de elemente distractive sau un clip cinematografic, pentru ca totul este posibil cu acest editor video.

Cei carora le place sa adauge efecte instant, pot utiliza biblioteca de efecte Enlight destul de buna, deoarece exista o mare varietate de asemenea efecte. In plus, exista si o multine de filtre, ceea ce ar putea fi un mare avantaj pentru a face ca un videoclip sa atraga multa atentie pe social media.

Filmmaker Pro

Aplicatia este bogata in caracteristici si vine cu o  serie de filtre  si  efecte create profesional,  astfel incat sa puteti oferi aspectul potrivit clipului dvs. intr-o clipa. In afara de filtrele de inalta calitate, Filmmaker Pro straluceste destul de bine si pe frontul de personalizare.

O alta caracteristica demna de mentionat este ca are o  biblioteca solida de piese audio si efecte sonore, care pot fi foarte utile la adaugarea elementelor surpriza la un videoclip. In plus, ofera si instrumente usor de utilizat pentru a personaliza piesele audio.

Quik

Quik este o alta aplicatie de editare video iPhone de la GoPro. Cu Quik, puteti crea rapid videoclipuri frumoase cu doar cateva atingeri. Aplicatia are optiunea de a importa fotografii si videoclipuri din biblioteca foto sau din contul dvs. Facebook sau Instagram.

Dupa ce ati selectat fotografiile si videoclipurile pe care doriti sa le editati, aveti optiunea de a adauga Hilights la clipurile video. De asemenea, puteti schimba muzica de fundal pentru videoclip si puteti adauga o multime de filtre la videoclip. Quik are de asemenea, optiunea de a adauga un titlu la videoclip.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai bune aplicatii care pot fi utilizate pentru editarea clipurilor video, care pot fi incarcate pe retelele de socializare, cum ar fi Instagram sau Tik Tok de exemplu.

You May Also Like

Lasă un răspuns