Ce jocuri seamana cu Rimworld si pot fi jucate pe Android

Ce jocuri seamana cu Rimworld si pot fi jucate pe Android
Spread the love

Pasionatii de Rimworld care cauta si alte jocuri similare pentru Android vor gasi cu siguranta cele mai bune variante pentru ei. In mod sigur veti avea nevoie de un acumulator telefon nou pentru a continua sa va bucurati de autonomie, dar experienta merita cu siguranta.

The starship theory

Cu un concept unic si o mecanica placuta, puteti constata ca The Starship Theory aduce o intorsatura foarte distractiva genului SF. Calatorind prin intunericul covarsitor de vast al spatiului, trebuie sa supravietuiti in continuare si sa scapati de terorile universului.

De asemenea, va trebui sa va construiti si sa va modernizati in mod constant nava sau statia spatiala pentru a va asuma noi amenintari. Pe masura ce calatoriti, asigurati-va ca colectati resurse prin extragerea asteroizilor printr-un laser pentru minare.

Cu o interfata de utilizare care ofera o cantitate mare de optiuni, puteti incepe confuzi, dar pe masura ce continuati jocul, ar trebui sa intelegeti si sa deprindeti teoria navei.

Civitatem

In Civitatem, satul a fost atacat si orice lucru de folos a fost ars. Fara alta speranta de supravietuire si nicio speranta de intoarcere, tu si supravietuitorii calatoriti departe spre est, intentionati sa va reconstruiti casa pierduta. Civitatem este simulator si / sau o un joc de constructie in stil medieval care va permite sa va proiectati si sa creati propriul oras pentru care sa supravietuiti.

Gestioneaza resursele si asigura-te ca tu si oamenii tai stocati suficienta hrana pentru a trece iarna, deoarece cerealele nu vor creste iarna si nici nu veti gasi multe animale ratacind in frig. Fiind pus intr-o pozitie omniscienta asemanatoare cu Rimworld, veti obtine un avatar fizic spre deosebire de Rimworld. In timp ce este inca dezvoltat, Civitatem pare promitator.

Gnomoria

Gnomoria este un alt joc de gestionare a satelor de la inceput. Sunteti insarcinat sa ajutati sa conduceti un grup mic de gnomi sa gaseasca adapost, sa creeze un sat si, in cele din urma, sa se dezvolte intr-un regat plin de viata. Jocul este cu adevarat sandbox, deoarece orice vedeti poate fi defalcat si reconstruit in alta parte – cerul este limita.

Veti putea face multe pentru a va personaliza propriul regat – puteti crea obiecte, construi structuri, pune capcane si sapa adanc in cautarea resurselor pretioase pentru a va ajuta gnomii sa supravietuiasca lumii aspre. Dar nu uita – va trebui, de asemenea, sa-ti aperi regatul impotriva dusmanilor invadatori.

Gnomoria este o lume generata procedural, deci fiecare harta noua este diferita – nu e nicio harta la fel la fel. Grafica nu este foarte detaliata, deoarece are mai mult un stil retro.

StarSector

StarSector este un alt joc demn de privit. Lansat in 2018, acest joc simulator spatial este un joc de lupta spatiala, cu jocuri de roluri, explorare si jocuri economice pentru un singur jucator. Vei prelua rolul unui capitan spatial care cauta avere si glorie – modul in care realizezi aceste mijloace depinde de tine.

Jocul este inca in curs de dezvoltare, deci cu siguranta nu este totul terminat.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns