Bradul natural versus bradul artificial – ce alegi?

Bradul natural versus bradul artificial – ce alegi?
Spread the love

In curand, va veni si momentul sa cantam „O, bradul frumos…”, versuri pentru copii care anunta si dau ritm Craciunului!

Dar de data aceasta, in loc sa iti grupezi familia in jurul unui copac natural, de ce sa nu optezi pentru a cumpara brazi de lux de la BraziCraciun.net, mai economici si mai putin voluminosi? Intr-adevar, popularitatea bradului artificial din ultimii ani merita o privire. Deci, care este diferenta dintre bradul natural si cel artificial? Cum sa alegi pomul artificial potrivit?

De ce sa alegi un brad artificial de lux?

Pentru un Craciun magic si de neuitat, nu exista nicio indoiala ca bradul artificial de lux va fi cel mai bun atu al tau. Este intr-adevar un brad artificial realist datorita caruia poti oferi casei tale un farmec impresionant, care nu va lasa indiferent niciunul dintre oaspetii tai. Si, din motive intemeiate, acest copac artificial ar putea foarte bine sa aminteasca de un copac adevarat, cu exceptia faptului ca il poti pastra ca nou pentru multi, multi ani.

Iti va placea acest tip de brad artificial prin faptul ca are o densitate de ramuri si spini mult peste medie. Astfel, nu vei vedea deloc structura bradului, iar odata decorat, iti va sublima interiorul cu o gratie de nedescris.

Punctul de referinta al pomului traditional de Craciun este, in mod evident, pomul Nordmann, cunoscut in intreaga lume pentru densitatea ramurilor si spinilor sai si pentru rezistenta sa in timp. Pentru un Craciun magic, instalarea unui brad Nordmann in casa ta este, evident, cea mai buna alegere pe care o poti face. Dar gasirea unui brad de Craciun Nordmann ieftin este aproape imposibila, deoarece este un articol de lux.

Din fericire, pentru a va investi banii intr-un mod inteligent, poti opta pentru bradul artificial, un model care are totul ca cel real si care va oferi sufrageriei tale toata magia Craciunului, precum si o eleganta perfecta care nu va lasa pe nimeni indiferent.

Modelele de pomi artificiali de Craciun au un design autentic care se datoreaza culorii verzi a acelor sale, care este deosebit de fidel culorilor originale ale arborilor Nordmann.

Care este diferenta dintre bradul natural si cel artificial?

De mult folosit ca singurul copac pentru sarbatorirea Craciunului, bradul natural este o conifera din familia Pinaceae. Exista multe specii in lume, dar productia lor este apanajul tarilor nordice. Astfel, Danemarca este cel mai mare exportator din lume. Particularitatea bradului natural este ca este cultivat ca orice alta planta.

Asadar, din punct de vedere ecologic, este destul de ingrijoratoare, taierea care se face din brazi a caror denumire a devenit generica pentru a vorbi de multi alti pomi folositi de Craciun. In acest scop, atunci cand cumperi un brad natural, indiferent daca este molid, brad Nordmann sau pin Norfolk, trebuie sa stii ca trebuie sa-l replantezi intr-un anumit loc din casa ta. Prin urmare, necesita intretinere si monitorizare adecvata.

Spre deosebire de bradul natural, bradul  artificial nu creste si nu necesita replantare sau ghiveci si este foarte popular astazi in lume. De asemenea, tinde sa suplineasca bradul natural, a carui popularitate continua sa scada.

You May Also Like

Lasă un răspuns