De ce este important sa ai o saltea buna daca vrei sa dormi bine?

De ce este important sa ai o saltea buna daca vrei sa dormi bine?
Spread the love

Daca nu dormi bine, nu te odihnesti. Iar daca nu te odihnesti, vei petrece restul zilei fara puterea de a-ti infrunta viata profesionala si personala. Pentru a evita acest lucru de nedorit, nu trebuie  decat sa ai o saltea buna care iti permite sa te odihnesti in cel mai bun mod posibil.

Cu zeci de ani in urma, producatorii de saltele  au lansat un slogan care a fost marcat  in gandirea consumatorului: „Daca salteaua ta are mai mult de zece ani, nu ai saltea”. Si asa este de fapt. Pentru ca dupa 10 ani, salteaua isi pierde din beneficii.

Este adevarat ca lucrurile s-au schimbat foarte mult in acesti ani. Acum, sectorul de odihna produce o mare varietate si calitate a materialelor pentru saltea care se adapteaza la fiecare tip de persoana. Puteti chiar personaliza materialele folosite si designul, ceva de neimaginat cu ani in urma.

Exista studii care confirma necesitatea de a dormi cel putin 8 ore si intr-un mod placid. Daca nu o facem, este mai probabil sa suferim de boli cardiovasculare, stres sau afectiuni musculare, printre o lista lunga de patologii legate de odihna in timpul unei nopti proaste.

Retineti ca o treime din viata noastra va fi petrecuta pe o saltea. Cu siguranta nu ti-ai petrece o treime din viata pe pantofi inconfortabili, care vor provoca rani sau cu care pur si simplu nu ai putea merge. De aceea, gandeste-te la importanta de a dormi mai bine pe baza locului in care corpul tau incearca sa isi revina dintr-o zi intreaga de obligatii.

Materialele actuale cu care sunt realizate saltelele sunt mult mai rezistente si se adapteaza la noile nevoi ale consumatorilor, cum ar fi eliminarea bacteriilor. Aceste microorganisme invizibile pentru ochiul uman sunt cauza bolilor, dar si a mirosurilor rele care se acumuleaza in materiale odata cu trecerea timpului.

Acum, producatorii evita deja in mare masura prezenta bacteriilor in fabricarea lor cu materiale bactericide si lucreaza la cercetarea materialelor care sunt anti-vicicide. Prezenta Covid-19 in societate a provocat o crestere accelerata a cercetarilor in acest sens, care cu siguranta vor da rezultate intr-o perioada scurta de timp.

Consumatorul isi doreste o saltea confortabila, care sa permita o odihna ideala, dar isi doreste si siguranta intr-un element in care petrecem aproximativ 8 ore in fiecare zi.

In acest sens, izolarea oamenilor in pandemie a facut ca vanzarile de elemente de mobilier, cum ar fi saltelele sau canapelele, sa creasca vertiginos. Oamenii si-au dat seama in aceasta perioada ca am fost inchisi in casele noastre de deficientele care erau intre cei patru pereti. Prin urmare, in ultimele luni vanzarea acestor produse s-a inmultit si acum multi consumatori isi dau seama ca au irosit ore intregi de odihna pentru o saltea proasta.

Acestea sunt cateva dintre motivele care fac important sa alegeti o saltea buna pentru a va odihni si a trai mai bine.

Cauta aici saltea cu spuma poliuretanica 160×200 Somnart, grosime 14cm, Confort 4Family, cu husa detasabila.

You May Also Like

Lasă un răspuns