Pentru sau impotriva bradului artificial de Craciun?

Pentru sau impotriva bradului artificial de Craciun?
Spread the love

Practic si economic, bradul artificial are argumente semnificative impotriva bradului natural de Craciun. Iar pe partea decorativa, permite tot felul de originalitati, modele si culori. Dar este o alegere atat de inteleapta? Decriptarea acestor brazi Craciun falsi in articolul de mai jos.

Este intotdeauna acelasi slogan inainte de sarbatori: este cu adevarat rezonabil sa te indragostesti de un brad artificial? Asa cum de multe ori in viata, cand vine vorba de alegeri, vor exista argumente pro si contra, esti avertizat de acum de acest lucru! Iata ca vei gasi enumerate plusurile si minusurile pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru interiorul tau.

1. Bradul artificial de Craciun: un brad nu foarte verde

Brazii artificiali de Craciun arata ca un lemn natural … in aparenta! Pentru ca, de fapt, arborele artificial este realizat din plastic, care include si utilizarea petrolului (o resursa neregenerabila. Desigur, brazii artificiali sunt din plastic, dar daca sunt de calitate, servesc ca o adevarata replica a unui conifer adevarat. Grosimea si numarul de ramuri creeaza o imitatie buna si dau iluzia unui copac de Craciun stufos.

2. Bradul artificial de Craciun: longevitate garantata

De obicei verde ca un brad adevarat, poate aparea si sub forma alba, in acest caz va fi un brad inzapezit, un brad acoperit cu zapada artificiala alba. Poate fi si un brad artificial de Craciun cu ramuri stralucitoare. Toti acesti brazi artificiali de Craciun vor avea avantajul de a fi rezistenti in timp. Un brad de Craciun artificial nu este degradabil, spre deosebire de un pom de Craciun natural pe care va trebui sa il schimbi in fiecare an.

3. Bradul artificial de Craciun: un brad garantat fara pierderi de spini

Realizat din plastic, dar dotat cu o longevitate interesanta, bradul artificial imbina dezavantajele si avantajele. De exemplu, daca nu emana un miros placut ca un brad de Craciun autentic, are avantajul ca nu isi pierde spinii. Cu el, mai putina corvoada pe tot parcursul lunii decembrie!

4. Bradul artificial: un brad ideal pentru suprafete mici

In plus, arborele artificial este arborele desemnat pentru economisirea spatiului pentru o zona mica. Se desfasoara la fel de usor pe cat este depozitat. Cu el, jumatate din treaba este facuta: achizitie, instalare, decorare, intretinere. Simplifica totul.

5. Bradul artificial de Craciun: verdictul

Daca bradul artificial are multe avantaje din punct de vedere practic, acesta ramane un dezavantaj major intr-un moment in care se acorda din ce in ce mai multa atentie practicarii unui consum eco-responsabil. Economic, economisitor de spatiu, durabil in timp, este totusi fabricat in conditii putin indulgente pentru mediu.

Celor care raspund acestui argument atacand bradul natural de Craciun care este produs in masa, sa stii ca exista brazi de Craciun supusi unor specificatii foarte stricte care permit cresterea acestor pomi, cu respect pentru mediu. Copaci de top care nu pot fi taiati oricand si oricum si care se potrivesc tuturor caselor in ceea ce priveste culoarea, simetria si conicitatea. Este un lucru la care poti medita!

You May Also Like

Lasă un răspuns