Aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau

Aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau
Spread the love

In ziua de astazi, foarte multe persoane investesc in telefoane mobile de ultima generatie, deoarece acestea sunt gadgeturi utile, care pot fi folosite oricand.

Astfel, pentru a maximiza experienta oferita de catre un astfel de device, tot ceea ce trebuie sa faci este sa instalezi cateva aplicatii. Acestea nu doar ca te vor ajuta sa folosesti telefonul in diferite situatii, insa iti vor usura considerabil viata de zi cu zi.

In cazul in care ti-ai achizitionat primul smartphone, dar nu stii ce aplicatii sa alegi, in acest articol ti le vom prezenta pe cele mai importante, care nu ar trbeui sa lipseasca idn telefonul tau. Daca intampini probleme cu displayul, fa o vizita online la inlocuire display Huawei. Vei gasi mai multe tipuri de display.

  1. Banking

Aplicatiile concepute de catre banci sunt cele mai utile, pentru marea majoritate a oamenilor, deaorece prin intermediul acestora vei putea viuzliza rapid toate detaliile cu privire la informatiile tale bancare, precum IBAN, sold, credite si puncte acumulate de-a lungul timpului. Doar printr-un simplu tap, vei putea accesa toate aceste informatii, fara a se inregistra nicio suma.

Mai mult aceste aplicatii usureaza considerabil munca ta, deoarece poti realiza plati online, folosind doar datele din aplicatii si chiar poti folosi telefonul pentru a plati cumparaturile de la magazin. In scurt timp, telefonul tau se va transforma intr-un card contactless, iar prin simpla apropiere catre un aparat vei putea sa platesti rapid. Mai mult,  nu se vor percepe taxe suplimentare in  cazul cumparatorilor si a platilor online.

De altfel, este important de stiut ca vei avea posibilitatea de a platii inclusiv facturile folosind aceasta aplicatie.

  1. Health

Aplicatiile de tip health s-au dovedit a fi extrem de utile, mai ales pentru persoanele care doresc sa inceapa un stil de viata sanatos. Acestea pot monitoriza in deaproape activitatea fizica pe care o desfasori de-a lungul unei zile, de la mersul pe jos, pana la exericiile de la sala. Vei putea sa vizualizzi numarul de pasi efectuati intr-o singura zi, precum si diferite tipuri de exercitii fizice, precum joggingul sau sariturile. Doar printr-un simplu tap, vei putea beneficia de toate informatiile necesare cu privire la sporturile pe care le practici.

Mai mult, vei avea posibilitatea de a conecta si alte device-uri la aplicatia ta, astfel incat sa vizualizezi o lista clara ce prezinta detalii ce tin de sanatatea ta, precum ritmul cardiac, tensiune, numar de kilocalorii arse si multe altele. Astftel, daca ai inceput sa practici un anumit sport, aplicatiile de tip health nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau.

  1. Music

Majoritatea persoanelor asculta muzica in drum spre birou, scoala sau acasa, dar si in moemntele cand doresc sa se relaxeze. In astfel de situatii este extrem de important sa ai la indemana o aplicatie care sa iti ofere playlisturi pe acre le poti asculta nelimitat. Astfel, poti opta pentru diferite tipuri de softuri care se gasesc in magazinele virtuale si care sunt gratuite sau platite.

Aceste aplicatii functioneaza non-stop, sunt usor de folosit deoarece se asemana cu un player clasic si pot functiona atat online cat si offline, in timp ce ai ecranul teleofnului blocat.

You May Also Like

Lasă un răspuns