Top 3 aplicatii antivirus gratuite pentru iPhone in 2021

Top 3 aplicatii antivirus gratuite pentru iPhone in 2021
Spread the love

Iata ce nu va vor spune majoritatea companiilor antivirus: scanarea pentru virusi nu este de fapt posibila pe iOS. Acest lucru se datoreaza faptului ca iPhone-urile si iPad-urile utilizeaza un mecanism de securitate avansat numit „sandboxing”, care impiedica aplicatiile sa modifice orice alte aplicatii, fisiere sau procese din sistemul tau.

Deci, practic virusii nu pot infecta dispozitivele iOS, deoarece virusii nu pot face nimic pe un dispozitiv iOS.

  1. Avira Free Mobile Security for iOS Cea mai buna aplicatie antivirus gratuita pentru iOS in 2021

Avira Free Mobile Security pentru iOS ofera mai multe functii gratuite decat orice alta aplicatie iOS gratuita – si toate caracteristicile sale sunt utile, intuitive si ofera un strat suplimentar de protectie pentru iPhone si iPad. Pentru a face lucrurile si mai usoare, aplicatia Avira accepta limba engleza.

Unul dintre lucrurile care sunt potrivite cel mai mult la aplicatia Avira pentru iOS este caracteristica Privacy Manager, care este un profil descarcabil pentru iOS care impiedica Siri sa partajeze datele tale cu Apple – odata instalat, acest profil impiedica inregistrarea lui Siri.

Comenzi pe serverele Apple, ceea ce este minunat daca doriti sa reduceti la minimum cantitatea de date cu caracter personal pe care companiile mari le pot colecta de la tine. Cumpara si  folii protectie telefon.

  1. McAfee Mobile Security pentru iOS – Cel mai bun pentru protectia impotriva furtului iPhone

McAfee Mobile Security pentru iOS este o aplicatie gratuita simpla (disponibila in limba engleza) care ofera o protectie antifurt excelenta. Caracteristica preferata a utilizatorilor este alarma antiefractie la distanta – trebuie doar sa va conectati la tabloul de bord online al McAfee pentru a declansa o alarma foarte puternica, care treptat devine mai puternica.

Spre deosebire de alarma incorporata Apple destul de silentioasa pe iOS, alarma lui McAfee suna literalmente ca sunetele care ies dintr-o casa bantuita – este foarte greu de ignorat!

Protectia antifurt a McAfee ofera, de asemenea, monitorizarea locatiei la distanta si stergerea datelor, precum si optiunea de a afisa un mesaj automat. Functia incorporata „Gaseste-mi iPhone-ul” iOS nu este la fel de usor de utilizat ca McAfee’s, care este usor accesibila din tabloul de bord online al McAfee.

  1. TotalAV Mobile Security – O gama buna de functii gratuite pentru iOS

TotalAV Mobile Security ofera majoritatea functiilor sale utilizatorilor gratuiti, inclusiv un browser web securizat si un scaner de incalcare a datelor la cerere.

Browserul securizat al TotalAV foloseste DuckDuckGo, un motor de cautare axat pe confidentialitate, pentru a se asigura ca utilizatorii pot accesa webul fara a fi urmariti sau vizati de agentii de publicitate. Aplicatia este disponibila in 12 limbi, inclusiv in engleza pentru o experienta de utilizare fara probleme.

TotalAV are, de asemenea, o functie de scanare a incalcarilor care scaneaza bazele de date de incalcare a e-mailurilor compromise – utilizatorii au fost usurati sa vada ca si contul Gmail de testare este inca in siguranta, dar nu au fost surprinsi sa constate ca contul lor Hotmail din 2005 face parte din numeroase date de incalcari in ultimii ani.

You May Also Like

Lasă un răspuns