Cum putem calatorii in siguranta?

Cum putem calatorii in siguranta?
Spread the love

Cateodata, traversarea unui intreg oras poate parea o provocare deoarece  multi oameni prefera sa foloseasca sistemul de transport in comun. Totusi, pentru a economisii timp, majoritatea dintre acestia apeleaza, ocazional, si la serviciile private de transport, printre care se numara Taxi, Uber sau Bolt, insa exista o reticenta cu privire la aceste servicii.

Pentru a oferi servicii transparente, majoritatea companiilor au oferit aplicatii pentru smartphone, astfel incat oamenii sa le acceseze mult mai rapid, pentru 0 cost.

Asadar, in cazul in care este pentru prima data cand vrei sa instalezi o astfel de aplicatie, dar nu stii care este cea mai utila, in acest articol iti vom oferi informatii despre cele mai utilizate softuri. Daca stii ca utilizezi intens telefonul, ai nevoie de huse telefon care sa te ajute sa il protejezi.

  1. Taxi

Serviciile de Taxi sunt extrem de cunoscute si folosite in majoritatea oraselor din Romania. Pentru a le face mult mai accesibile, dezvoltatorii au realizat o aplicatie, care poate fi foarte utila, in special pentru persoanele care viziteaza un nou oras.

Asadar, folosind acest soft vei putea vizualiza traseul din locul in care te aflii, pana la locul unde vrei sa calatoresti si vei putea comanda propria masina. In momentul in care cursa este preluata de catre un  sofer, vei afla mai multe informatii, precum: numarul masinii si marca acesteia, numele soferului, precum si pretul cursei si timpul in care vei ajunge la destinatie. La finalul cursei vei putea oferi un ranking

  1. Uber

Aplicatia pentru Uber functioneaza in proportie de 90% aseamanator cu cea de Taxi. Diferenta este ca in momentul in care setezi traseul, aplicatia iti va arata masinile care se afla langa locatia in care te aflii. Atunci cand cursa este preluata de catre un sofer, vei afla informatii cu privire la numarul masinii, marca, dar si informatii referitoare la sofer.

De altfel, Uber este un serviciu sigur pentru calatori, datorita faptului ca in interiorul masinii exista camere de filmat care vor monitoriza intreaga activitate a soferului. La finalul cursei vei putea oferi un ranking soferului: cu cat rankingul este mai scazut, cu atat activitatea acestuia poate inceta.

Totusi, si calatorii trebuie sa respecte normele de eticheta, deoarece la final si soferul va oferi un ranking userilor: daca rankingul este scazut, acestia nu mai pot apela la serviciile Uber.

Avantajul Uber este ca functioneaza doar prin aplicatie, nefiind nevoie sa apelezi la un dispecerat.

  1. Bolt

Bolt este o companie nou infiintata in Romania, care functioneaza asemanator cu Uber, in ceea ce priveste modul de operare a aplicatiei, precum si echipamentele care se regasesc in masina (camere sau microfoane). Diferenta dintre Bolt si alte servicii de taximetrie este pretul scazut al curselor, precum si disponibilitatea masinilor.

De ce sa alegi aplicatiile online?

Aplicatiile online iti ofera mult mai multa siguranta: vei putea calatorii cu soferi care presteaza in realitate aceste servicii, iar pretul curselor va fi calculat la adevarata sa valoare, reducandu-se riscul de inselaciune sau chiar furt.

De altfel, majoritatea aplicatiilor prezinta si un buton de urgenta, astfel incat sa poti apela autoritatile in momentul in care nu te simti in siguranta.

De ce aplicatiile de travel sunt utile pentru companii?

Odata cu cresterea concurentei in industria turismului, a devenit necesar sa se elaboreze noi modalitati de a conduce cursa. Aceasta este era tehnologiei in care telefoanele inteligente si tabletele au capatat importanta in viata noastra.

Majoritatea utilizatorilor de telefonie mobila isi petrec timpul folosind aplicatii mobile in comparatie cu browserele web. Mai multi oameni achizitioneaza telefoane inteligente decat computerele. Chiar daca stiu faptul ca potentialul lor evident pentru marketeri este de a valorifica aceasta crestere in crestere a adoptarii dispozitivelor mobile, doar 15% dintre companii au o aplicatie mobila.

Pentru a adauga acest lucru, Google a estimat ca va exista mai mult trafic web prin intermediul telefoanelor mobile decat computerele din acest an. Astfel, pentru a avea o comunicare mai buna cu clientii, companiile de turism trebuie sa aiba propriile aplicatii mobile.

Prin utilizarea aplicatiilor mobile, agentiile de turism pot creste numarul clientilor lor prin retinerea clientilor vechi si atragerea de noi clienti. Cu 85% dintre calatori care isi aduc dispozitivul mobil in calatorii, devine crucial pentru companiile de turism sa se conecteze si sa se angajeze cu clientii lor pe intreaga calatorie. In plus, agentiile de turism pot crea in mod dinamic oferte pentru a-si promova promotiile direct catre clienti, fara intermediari.

Acestia pot trimite notificari push pentru a informa utilizatorii aplicatiei despre cele mai recente oferte si pentru a-si spori fidelitatea. Campaniile mobile eficiente permit agentiilor sa vorbeasca personal cu oaspetii lor, directionati la momentul potrivit cu un sentiment de urgenta atunci cand sunt gata sa isi rezerve cazarile.

Studiul „Mobile Path to Purchase”, lansat in august 2012, a constatat rate de conversie extrem de ridicate ale calatoriilor mobile – 43% dintre utilizatorii de smartphone-uri si 48% dintre utilizatorii de tablete efectuand in final o achizitie de calatorie pe aceste dispozitive.

Cercetarea comparativa a preturilor a fost cea mai frecventa activitate in randul acestor utilizatori. Printre cei care transforma, cele trei forte principale ale tranzactiilor au fost „pretul corect”, „alegerea marcii” si „recenzii bune”. Cu toate acestea, la majoritatea achizitiilor, pretul a fost motorul suprem.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale consumatorului de telefonie mobila este ca un cumparator de telefonie mobila este gata sa cumpere; nevoile lor sunt imediate. De aceea, in mare masura, conversiile de cautare mobila sunt mult mai mari decat cautarile care provin din PC-uri.

You May Also Like

Lasă un răspuns