Salus Quantum SQ610RF pentru confortul tău

Salus Quantum SQ610RF pentru confortul tău
Spread the love

Termostatul Salus Quantum SQ610RF cu controlul inteligent la domiciliu a devenit și mai convenabil datorită noii aplicații Salus Smart Home pentru smartphone-uri pe iOS și Android, a cărei interfață și înregistrarea dispozitivelor au devenit mult mai ușoare și mai intuitive.

Într-o singură aplicație, poți utiliza un număr nelimitat de gateway-uri de internet Salus Smart Home UGE600, ceea ce înseamnă că poți controla nu numai un obiect, ci, dacă este necesar, mai multe de la distanță.

Poți adăuga cu ușurință elemente noi ale sistemului, poți edita setările acestora, poți seta setările pentru echipamente specifice. Aplicația Salus iT600 Smart Home include OneTouch, o operație simplă cu o singură atingere a sarcinilor preconfigurate definite în panoul de control.

De ce Salus Quantum SQ610RF ?

Termostatul Salus Quantum SQ610RF a fost creat pentru încălzirea radiatoarelor și a pardoselii și este un dispozitiv care reglează funcționarea centralei în funcție de temperatura aerului din cameră și nu de temperatura lichidului de răcire din sistem.

Dacă utilizezi termostate pentru sistemul de încălzire, atunci economiile de resurse energetice (combustibil, electricitate etc.) vor fi de la 15% la 30%. Linia de produse Salus iT600 Smart Home îți permite nu numai să controlezi de la distanță încălzirea, ci și să protejezi casa și să controlezi de asemenea, și aparatele electrice.

Acest sistem complex de control al zonei (cameră-cu-cameră) al sistemelor de încălzire este disponibil în versiuni cu fir și fără fir. Versiunea fără fir a Salus Quantum SQ610RF  are capacitatea de a fi controlat de la distanță și este, de asemenea, completat cu diverse dispozitive de acționare și senzori speciali care extind capacitățile sistemului.

Salus Quantum SQ610RF – Funcții

Poți activa modul de încălzire economic cu un singur clic pe smartphone-ul tău, poți opri luminile din camere înainte de a ieși din casă, primești un mesaj SMS că o fereastră sau o ușă din casă este deschisă.

One-Touch Control oferă algoritmi hardware preconfigurați stabiliți de un panou de control ușor de utilizat. Trebuie doar să instalezi aplicația pe smartphone și poți controla de la distanță sistemul de încălzire, securitatea și aparatele electrice.

Întregul sistem de control este asamblat din componente individuale, iar compoziția și cantitatea lor depinde de echipamentul specific instalat în sistemul de încălzire. Elementele sistemului sunt termostatul Salus Quantum SQ610RF, senzori, actuatori și echipamente suplimentare pentru confort și siguranță.

Datorită noului design și a funcțiilor îmbunătățite, proprietarul primește mai multe opțiuni și un mod mai convenabil de a-și controla casa de la țară, cabana sau apartamentul.

Panoul de control convenabil din meniul principal, oferă posibilitatea de a bloca sau activa butoanele termostatului prin intermediul aplicației, de a configura notificări etc.

Cu funcția de scanare la domiciliu, în orice moment, utilizatorul poate face clic pe pictograma ”Scanare acasă” și poate vizualiza rapid fiecare dispozitiv conectat la sistemul Smart Home din casa sa.

Aceasta este o caracteristică foarte convenabilă atunci când pleci de acasă și trebuie să te asiguri că proprietatea ta este în siguranță. De asemenea, poți urmări cu ușurință consumul de energie electrică prin intermediul aplicației, poți vedea istoricul consumurilor în diferite perioade pe diagrame și multe altele.

You May Also Like

Lasă un răspuns