Mașina verticală de făcut cârnați cu 5 pâlnii incluse  – Mai ușor ca niciodată

Mașina verticală de făcut cârnați cu 5 pâlnii incluse  - Mai ușor ca niciodată
Spread the love

Pentru a funcționa fără probleme, fiecare proces de producție are nevoie de dispozitive de înaltă calitate, care să reziste la sarcini mari și să ajute la dezvoltarea afacerii. Mașina verticală de făcut cârnați cu 5 pâlnii incluse, este proiectată pentru încărcare continua, fiind atașată de masă cu o ventuză special.

Acest lucru oferă siguranță și mai multă stabilitate în timpul funcționării. Umplutura de carne este un nou model vertical care s-a dovedit a fi convenabil și eficient pentru micile ateliere de carmangerie și pentru mediul casnic.

Cu o capacitate de 5 kg și 5 tipuri de pâlnii, oferă posibilitatea de a produce o varietate de cârnați și alte delicatese.

Mașina verticală de făcut cârnați cu 5 pâlnii incluse este ideală pentru uz casnic și firme de producții mici, mărește producția și reduce timpul de producție. Mașina de tocat este realizată din materiale de înaltă calitate, fără rugină și deformare. Design-ul vertical nou, are o ventuză pentru fixare stabilă și sigură pe blat.

Pâlniile suplimentare sunt pentru a umple diferite tipuri de cârnați. Dispozitivul de umplut manual vertical de carne, este conceput pentru producerea de cârnați din carne, ideal pentru gospodarii si mici fabrici de procesare a cărnii. Asigură umplutura ușoară și rapidă a cărnii tocate.

Cilindru este din oțel inoxidabil, ceea ce garantează siguranța alimentelor. Setul include un piston special conceput, rezistent la torsiune. Aparatul este o parte indispensabilă a producției casnice de cârnați, mezeluri și procesare de organe. Este vital să se asigure funcționarea corectă a pistonului.

Mașina verticală de făcut cârnați – Avantaje

Mașina verticală de făcut cârnați cu 5 pâlnii incluse este potrivită pentru carnea de porc, vită și miel. Este ideală pentru a face cantități mici de cârnați de casă. Când presiunea crește, garnitura din silicon de pe piston eliberează aer între piston și cilindru, împiedicând trecerea umpluturii. Siliconul este inert la grăsime și apă, complet sigur în contact cu alimentele.

Corpul este realizat din oțel inoxidabil și aliaj de aluminiu. Dispozitivul este ușor de curățat și întreținut. Mașina verticală de făcut cârnați cu o capacitate utilă de 5 kg îți permite să umpli cu ușurință mațele pentru cârnați acasă, în propria ta bucătărie. Principiul de funcționare se bazează pe mișcarea de translație a tijei pistonului.

Mașina de umplere a cârnaților este echipată cu un mâner confortabil. La rotire, tija pistonului este antrenată printr-un tren de viteze. Simplitatea dispozitivului garantează o funcționare convenabilă, curățare, spălare și o durată lungă de viață. Acest model nu este la fel de compact ca modelul orizontal.

Dar, vei avea o mașină de cârnați destul de profesională, care, cu aspectul său futurist, se va potrivi cu succes în interiorul bucătăriei.

Mașina verticală de făcut cârnați – Principiul de funcționare

Umple corpul cilindric al seringii cu carne tocată. Atașează o duză corespunzătoare diametrului învelișului de cârnați pe clopotul corpului. Trage mațul pregătit peste pâlnie.

Prin rotirea mânerelor mașinii pentru cârnați, umple treptat carcasa cârnaților cu carne tocată.

Când intră carnea tocată, învelișul cârnaților se va deplasa înainte. Continuând să rotești mânerul de antrenare a mașinii verticale, poți umple cu ușurință toată cantitatea de carne tocată destinată cârnaților.

You May Also Like

Lasă un răspuns