Jocuri multiplayer online pentru Android

Jocuri multiplayer online pentru Android
Spread the love
  1. PUBG Mobile

PUBG Mobile este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer online pentru Android in acest moment. Daca ati trait sub o piatra, iata ce este PUBG Mobile: este un joc de lupta in care 100 de jucatori coboara pe o insula pentru a colecta arme si a lupta pentru a ramane ultimul om (sau echipa) care ramane in picioare.

Jocul are un mod solo, un mod de duet si un mod de echipa, astfel incat puteti face echipa cu prietenii si sa luptati pentru o cina cu pui. In ultima vreme, PUBG Mobile a adaugat si un mod Arcade, mai multe harti noi si chiar un mod nocturn in Erangel (una dintre hartile din PUBG).

Exista o varietate de arme pe care le poti folosi, impreuna cu grenade de mana, grenade fumigene, truse de sanatate si multe altele. Acest joc are nevoie de un ecran perfect, deci recomandam un click pe inlocuire display Nokia.

  1. Fortnite

Fortnite este un alt joc care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este, de asemenea, un joc de lupta regala care este foarte distractiv de jucat online impotriva altor jucatori. Fortnite este foarte diferit de PUBG, dar foloseste o grafica de desene animate si o multime de elemente amuzante pentru a face jocul mai lejer.

De asemenea, aici este implicat si un intreg mecanism de constructie pe care niciun alt joc multiplayer Android online nu il ofera. Jocul primeste, de asemenea, continut nou cu patch-uri saptamanale, asa ca, indiferent cand te duci sa joci, va fi ceva nou in el. Este un joc cu adevarat grozav, dar poate fi destul de dificil de stapanit datorita mecanicii dificile a armelor si a sistemului de constructie care sunt esentiale pentru a juca.

  1. Clash Royale

Clash Royale este un alt joc multiplayer online pe care ar trebui sa il verificati pe telefonul Android. Jocul are un numar mare de fani si este de fapt un spin-off al popularului joc de strategie Clash of Clans. Clash Royale este un joc bazat pe carti in care te lupti cu alti jucatori intr-o lupta PvP pentru a dovedi ca esti cel mai bun jucator.

Daca sunteti in cautarea unui joc multiplayer online distractiv, Clash Royale este cu siguranta unul pe care trebuie sa-l incercati.

  1. Last day on Earth

Este un joc gratuit MMORPG cu impuscaturi zombie si un joc de strategie de supravietuire. Plasat in 2027, o infectie necunoscuta cu un virus de ciuma a exterminat cea mai mare parte a populatiei lumii.

Toti supravietuitorii sunt condusi de un singur scop: sa ramana in viata si sa supravietuiasca cat mai mult timp posibil in acest joc post-apocalipsa si sa impuste zombi. Scopul tau este sa supravietuiesti impotriva zombilor in timp ce creezi noi arme si vehicule si recuperezi provizii.

  1. 8-Ball Pool

Miniclip’s 8 Ball Pool a existat dintotdeauna si este usor laudat ca fiind cel mai jucat joc multiplayer online de pe Android. Conceptul este simplu, jocul este un simulator direct al experientei 8 Ball Pool pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor. In plus, datorita cererii populare, jocul a adaugat acum si un mod 9 Ball, oferindu-le utilizatorilor ce e mai bun din ambele lumi. Daca iti plac jocurile de biliard, Miniclip’s 8 Ball Pool este jocul potrivit pentru tine.

You May Also Like

Lasă un răspuns