De ce sa cumperi un turbo nou?

De ce sa cumperi un turbo nou?
Spread the love

Daca doresti sa inlocuiesti turbo, ai doua optiuni posibile. Poti cumpara o turbosuflanta noua sau poti lua un turbo folosit. Daca a doua optiune iti permite sa te bucuri de unele avantaje, prima nu este mai putin benefica. Trebuie doar sa stii cum sa-ti alegi turbocompresorul si de unde sa cumperi un model bun. Descopera in acest articol tehnicile de alegere a turbo-ului potrivit, metodele de inlocuire a unui model care este defect si sfaturile pentru a recunoaste momentul potrivit pentru a face schimbarea.

Cumpararea unui turbo nou iti permite sa achizitionezi un accesoriu de calitate. Intr-adevar, noile turbocompresoare indeplinesc cerinte specifice. Astfel, pot spori performanta masinilor, reducand in acelasi timp emisiile poluante. Iar consumul de combustibil este redus.

Acestea fiind spuse, cumpararea unei turbosuflante noi nu este intotdeauna usoara, avand in vedere varietatea de optiuni de pe piata. De unde sa-ti cumpar accesoriul? Cum sa-l instalezi in vehiculul tau? In restul articolului, vom raspunde la aceste intrebari.

Avantajele achizitionarii unui turbo nou

Achizitionarea unui turbo nou creste performanta generala a masinii tale. Datorita acestei piese, motorul isi dezvolta puterea. De asemenea, in functie de stilul tau de condus, viteza masinii creste. Pentru a intelege pe deplin acest avantaj al turbo, este esential sa intelegi mai bine cum functioneaza.

Turbo este o piesa mecanica atasata la motor. Instalat sub capota si pe sistemul de evacuare, misiunea sa principala este de a creste cantitatea de aer primita de cilindri. Gazele de esapament emise de motor isi activeaza turbina.

Odata ce turbina este activata, rotatia turbocompresorului poate depasi marcajul de 150.000 rpm. Cumpararea unui turbo nou creeaza presiune in sistemul de admisie. Acest lucru are ca rezultat o cantitate mare de aer care promoveaza o ardere mai buna.

In cele din urma, datorita fenomenului de ardere care are loc sub capota masinii, poate castiga putere. In acelasi timp, emisiile de CO2 sunt reduse considerabil. Asa ca sa cumperi un nou turbo este o modalitate de a proteja natura.

Aceasta achizitie este, de asemenea, benefica, deoarece iti poti reduce consumul de combustibil. In timp ce turbo-urile contrafacute duc la un consum de combustibil de aproximativ 110%, turbo-urile noilor producatori de masini raman in standardul de 100%.

Cumparand un turbocompresor nou, nu realizezi doar economii la bugetul de combustibil. Te descurci si cu inlocuirea piesei. Deoarece sunt fabricate conform cerintelor specifice, turbo-urile noi au o durata de viata de 4 ori mai mare decat cea a turbo-urilor contrafacute.

Evident, achizitionarea unui turbo nou ofera posibilitatea de a beneficia de multe avantaje. Dar pentru asta, mai trebuie sa-ti cumperi piesa in locul potrivit.

De unde sa cumperi un turbocompresor nou?

Pentru a cumpara un turbo nou, pot fi exploatate multe solutii posibile. Daca automobilul tau este recent, iti sugeram sa iti contactezi dealerul. Avantajul acestui lucru este ca vei obtine o piesa complet noua si originala. In plus, vei beneficia de garantia producatorului care se poate extinde pe 2 ani. Aceasta solutie este cea mai convenabila si eficienta. Cu toate acestea, este scump, deoarece piesa va fi scumpa.

You May Also Like

Lasă un răspuns