Factori de luat in considerare atunci cand alegeti un carucior pentru copii

Factori de luat in considerare atunci cand alegeti un carucior pentru copii
Spread the love

Pe piata puteti gasi o mare varietate de carucioare pentru copii, astfel incat alegerea celor mai potrivite pentru copilul nostru nu este atat de simpla, mai ales daca este prima data cand trebuie sa facem aceasta alegere; desigur, exista branduri care conduc piata si ofera produse de foarte inalta calitate, dar dincolo de asta trebuie sa luam in considerare cateva detalii care au legatura cu aspecte cheie.

Alege: carucior pentru copii 2 in 1 Sport si Landou Cybex Gold – Melio Magnola Pink.

Trebuie sa luati in considerare nivelul de siguranta si confort oferit de carucior, precum si caracterul practic si functionalitatea acestuia, deoarece de multe ori va fi necesar sa-l duceti in diferite locuri din masina sau chiar intr-un taxi; In acest post dorim sa prezentam evaluarea unora dintre aceste aspecte, astfel incat acestea sa poata fi de ajutor atunci cand alegem caruciorul potrivit pentru copilul nostru.

Luati in considerare varsta copilului

Cand bebelusii sunt nou-nascuti, este necesar sa ii tineti intr-o pozitie orizontala, dar atunci cand cresc, le place sa se aseze, astfel incat carucioarele combi sunt o alegere foarte functionala, deoarece se pot inclina complet si, atunci cand este necesar, pot fi transformate intr-un scaun practic.

O alta optiune foarte interesanta sunt carucioarele din trei piese, deoarece incorporeaza scaunul de masina, un landou care permite copilului sa se odihneasca confortabil si un scaun care poate fi usor adaptat caruciorului.

Siguranta in primul rand

Inainte de a decide cu privire la un model specific pentru copilul nostru, este esential sa se evalueze nivelul de siguranta pe care il ofera, astfel incat trebuie sa revizuiti sistemul de siguranta inclus- este recomandat ca cel putin acesta sa aiba un ham in cinci puncte si un sistem de blocare pentru rotile care pot fi activate cu usurinta si garanteaza ca rotile vor fi imobile.

Accesorii pentru a-l face mai functional

Accesoriile cresc functionalitatea caruciorului si sunt de obicei foarte utile, dar trebuie sa luati in considerare daca le veti folosi cu adevarat sau pur si simplu vor servi doar pentru a creste greutatea caruciorului si pretul acestuia; prin urmare, este important sa fim clari cu privire la accesoriile care sunt cu adevarat necesare sau pe care le vom folosi.

De exemplu, un protector pentru ploaie sau soare, un cos pentru depozitarea obiectelor.

Daca doriti un carucior pentru a va plimba prin oras, cel mai bine este sa selectati un model care este usor, usor de asamblat si dezasamblat si care poate fi manevrat cu usurinta in spatii mici; pe de alta parte, daca caruciorul va fi folosit pentru a lua copilul la o plimbare in parcuri cu drumuri neasfaltate sau va fi folosit in zonele rurale, atunci cel mai bine este sa optati pentru un carucior care are roti largi si o suspensie buna.

De asemenea, este important sa se ia in considerare spatiul disponibil atat acasa, cat si in masina, deoarece acesta este un factor care poate influenta selectia caruciorului pentru copil.

You May Also Like

Lasă un răspuns