Ce jocuri pe telefon pot accesa copii?

Ce jocuri pe telefon pot accesa copii?
Spread the love

In ultima perioada, securitatea cibernetica a devenit o problema serioasa, iar reclamele cu imagini licentioase apar pe mai multe site-uri; acest continut nefiind adecvat varstei copiilor. Nu va fi o solutie sa ii interzici micutului sa se joace cu telefonul sau cu tableta, deoarece acest lucru poate avea un impact negativ asupra dezvoltarii personale.

Jocurile concepute in zilele de astazi au valoare educativa sau abordeaza teme pentru copii, care, cu siguranta, il vor atrage pe copil. Cea mai buna varianta este ca parintii sa isi invete copii cum sa utilizeze tehnologia, astfel incat expunerea indelungata in fata ecranelor sa nu aiba un efect negativ asupra sanatatii. De altfel, este datoria parintilor sa descarce aplicatii si jocuri sigure, destinate copiilor, care nu prezinta functii de micro-tranzactii sau reclame care prezinta continut inadecvat.

Cea mai buna sugestie, in acest caz, sunt jocurile dress up.

Ce sunt jocurile dress up?

Conceptele dress up si fashion sunt des intalnite in industria de gaming, indiferent de genul jocului. Mai pe scurt, utilizatorul va avea o papusa (de gen feminin sau masculin) pe care o va imbraca in functie de preferintele proprii, in materie de fashion. De altfel, vei avea optiunea de a schimba aproape in totalitate aspectul papusii sale, avand mai multe optiuni de coafuri, dimensiuni de ochi, nas, gura, etc. In cele mai multe cazuri poti schimba chiar si culoarea pielii papusii.

Majoritatea jocurilor dress up sunt special concepute pentru copii, iar daca nu stii ce aplicatii sa descarci pentru micutii tai, noi iti vom prezenta cele mai populare jocuri din mediul online.

Star Girl

In acest joc vei crea un avatar si vei incerca sa devii o celebritate. Principalele task-uri al jocului sunt: mersul la job (poti sa lucrezi ca si model, cantareata sau actor), sa cumperi haine si sa iesi in oras cu alte vedete.

Intalnirile cu vedete sunt distractive, deoarece exista mai multe parodii ale vedetelor (de exemplu, Will Smith este numit „Bill Smythe” ). Toate vedetele iti vor oferi, dupa intalniri, trei cadouri – care, de obicei, sunt articole vestimentare rare.

Daca intregul storyline nu suna prea distractiv, exista si cateva mini-jocuri. Mini-jocurile sunt o modalitate de a castiga bani si mai multe articole vestimentare.

Kim Kardashian Hollywood

Kim Kardashian Hollywood este joc care imbina dress up-ul cu RPG-ul, iar povestea incepe cu prezentarea avatarului tau, care este asistentul lui Kim. Iti vei putea imbraca papusa intr-o varietate de haine si vei putea alege numeroase coafuri. Storyline-ul prezinta viata papusii tale in lumea celebritatilor si, practic, cum va avea o viata stralucitoare, similara cu viata reala a lui Kim K.

Vei putea alege mai multe tipuri de imbracaminte, coafuri sau machiaj pentru avatarul tau pe masura ce treci de la un nivel la altul.

Recomandarea noastra este sa folosesti astfel de aplicatii autnci cand ai un acumulator bun pentru telefon. Acum poti gasi inclusiv acumualtor iPhone 11 PRO pe care sa il utilizezi in locul ocumulatorului care si-a pierdut autonomia astfel incat sa te bucuri de cea mai buna functionalitate.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns