Noi date despre specificatiile Samsung Galaxy C5

Spread the love

Se zvoneste ca Samsung ar lucra la unul dintre noile smartphone-uri din seria C, iar acum, cateva leak-uri au aparut in mediul online, certificand si dand mai multa credibilitate acestor zvonuri.

Noi date despre specificatiile Samsung Galaxy C5

Spre deosebire de rapoartele ceva mai vechi, noile informatii releva ca Samsung planuieste sa lanseze doua smartphone-uri tip metal-clad din Seria C – sub numele de Galaxy C5 si Galaxy C7.

Leak-urile aparute prima data in China, dau si anumite informatii despre pretul acestor doua device-uri, precum si despre specificatiile hardware pe care le vor avea. Samsung Galaxy C5 va avea un pret in jurul valorii de 250 de dolari, in timp ce Galaxy C7 va avea un pret de 270-300 de dolari.

De asemenea, se pare ca device-urile vor avea si suport dual-Sim, un design din metal tip unibody, iar grosimea va fi intre 6 si 7 mm. In plus, cele 2 smartphone-uri vor veni cu noul sistem audio de la Samsung si anume standardul UHQA (Ultra High Quality Audio).

Galaxy C5 va avea un display de 5.2 inch cu rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), in timp ce Galaxy C7 va avea un display ceva mai mare, de 5.7 inch, rezolutia fiind aceeasi. Singura diferenta dintre cele doua smartphone-uri, va fi de fapt marimea display-ului, in rest specificatiile hardware fiind identice.

Ambele smartphone-uri vor fi “motorizate” de procesorul Qualcomm Snapdragon 617 pe 64 bit, de tip octa core (8 core-uri), procesor ce va avea la dispozitie 4GB de Ram. In ceea ce priveste device-urile optice (camerele foto), rapoartele sugereaza ca atat C5 cat si C7 vor avea camere foto principale de 16 megapixeli, acompaniate de unele secundare, de 8 megapixeli.

Capacitatile de stocare sunt limitate la 32 GB (stocare interna) pentru ambele modele, dar aceasta capacitate de stocare va putea fi imbunatatita prin adaugarea unui card de memorie. Paleta de culori in care aceste 2 modele de la Samsung vor fi disponibile, este destul de mare.

Vom avea la dispozitie Silver, Gold, Pink (roz) si Gray (Gri), dar probabil si Black(negru) sau Alb, ceva mai tarziu (conform anumitor zvonuri). Din punct de vedere al vanzarilor, Galaxy C5 si Galaxy C7 este foarte probabil sa fie disponibile spre vanzare numai in mediul online, nu si in magazinele de profil, spre deosebire de alte device-uri de la Samsung ce isi fac aparitia atat in mediul online cat si la magazinele retail ale partenerilor.

Un alt leak (zvon) recent aparut, sugereaza ca Samsung Galaxy C5 ar putea sa ruleze sistemul de operare Android 6.0. Totusi, recomandam sa nu credeti toate aceste zvonuri, pana in momentul in care cei de la Samsung vor da detalii oficiale despre aceste 2 device-uri.

Pana acum, conform specificatiilor, vom avea de-a face cu 2 device-uri foarte bune, cu specificatii aproape de top si fara niste preturi exagerate, ceea ce este foarte bine. Cele 2 modele de smartphone-uri nu vin cu inovari de exceptie care sa schimbe jocurile in domeniul acesta, dar nu pentru acest lucru le asteptam.

You May Also Like

Lasă un răspuns