Jocuri Android gratuite – ce poti instala?

Jocuri Android gratuite – ce poti instala?
Spread the love

Magazinul Google Play sau magazinul virtual unde puteti gasi toate software-urile pe care sa le utilizati pe dispozitivele Android este in special plin de jocuri gratuite si cu plata. Nu este deloc usor sa alegem jocul care ni se potriveste.

Printre altele, gasirea de jocuri gratuite decente este uneori o misiune foarte dificila. De aceea, am decis sa colectam o selectie a celor mai bune jocuri Android gratuite care pot fi descarcate in prezent de pe Google Play.

Care sunt cele mai bune jocuri gratuite pentru Android?

Spatiul pentru comentarii este evident deschis oricarui comentariu sau sugestie: suntem deosebit de incantati sa discutam cu toti si daca gasiti un exponent demn al unuia dintre genurile de jocuri video enumerate mai jos, va rugam sa il raportati in comentarii.

Lista va fi actualizata in fiecare luna cu cele mai gustoase stiri. Acum va lasam lista noastra cu cele mai bune jocuri gratuite pentru Android, impartite pe genuri.

KartRider Rush +

Daca sunteti un pasionat de jocuri de karturi pe o platforma mobila, nu puteti sa nu incercati noul KartRider Rush +. Va trebui sa va confruntati cu diferite moduri de joc si peste 45 de piese. Exista, evident, o sectiune dedicata multiplayerului. Daca ai probleme cu telefonul, mergi la un service telefoane.

RaceCraft

Noul joc de la Budge Studios se concentreaza pe cursele de masini, dar presupune ca utilizatorul insusi creeaza circuitele personalizandu-le dupa cum considera potrivit. Printre modurile de joc se numara si cel de a provoca un prieten.

Mario Kart Tour

Ar fi rau sa nu-l raportam, dar nu suntem pe deplin convinsi ca este o idee buna sa ne jucam cu el. Daca sunteti dispus sa ignorati achizitiile in aplicatie si diferitele castrari in comparatie cu versiunea originala, incercati, dar pe propriul risc.

Beach Buggy Racing 2

Fosti autori ai seriei Riptide si al capitolului anterior al seriei Beach Buggy Racing. Foarte frumos si imediat, chiar iti vine sa joci titlul Nintendo pe Android.

Asfalt 9

Nu conteaza sa cititi mai departe: daca sunteti pasionat de curse arcade si doriti un joc care va impinge dispozitivul la maxim, Asphalt 9 este cu adevarat mostenitorul demn al predecesorilor sai.

Gear.Club – True Racing

Grafica de top si un grad foarte ridicat de personalizare a masinilor: pe acest Gear.Club isi bazeaza punctele forte. Durata curselor este probabil nu atat de mare, dar pe de alta parte este dificil sa ceri mai mult de la un joc gratuit.

Crazy Taxi Classic

Un clasic grozav care, la fel ca noi, s-ar putea sa te fi bucurat in arcada. Cu ceva timp in urma SEGA l-a publicat pe Play Store ca un joc platit, dar acum este disponibil gratuit pentru toata lumea. Exista o achizitie in aplicatie pentru a elimina publicitatea.

Asphalt Xtreme: Offroad Racing

Sa ramanem pe subiect si sa propunem un alt joc de curse de Gameloft, un spin-off al seriei Asphalt. 35 de masini monstruoase (plus cele adaugate prin actualizari) si piese care nu sunt decat urbane: canioane, piste in noroi, rampe pentru salturi incredibile. Trebuie incercat neaparat.

You May Also Like

Lasă un răspuns