Cele mai bune caracteristici și avantaje pentru ceasuri inteligente

Cele mai bune caracteristici și avantaje pentru ceasuri inteligente
Spread the love

Ceasurile inteligente afișează ora, similar ceasurilor de mână convenționale. În ciuda acestui fapt, ceasurile inteligente oferă mai multe funcționalități pe lângă cea menționată.

Te poți conecta smartphone-ul la ecranul tactil al unui smartwatch prin Bluetooth sau WiFi. Pot exista chiar și versiuni care funcționează fără o conexiune telefonică. Am adunat o listă de caracteristici și avantaje ale smartwatch-urilor.

Fitness și sănătate

Una dintre numeroasele funcții și avantaje ale ceasurilor inteligente este monitorizarea activității fizice. Acestea includ funcții pentru stilul de viață, cum ar fi pedometrele și numărul zilnic de pași. Au un monitor pentru măsurarea ritmului cardiac în timpul activității fizice.

Pe lângă monitoarele de somn, ceasurile inteligente includ monitoare de tensiune arterială și electrocardiogramă (ECG) pentru monitorizarea stării de sănătate a utilizatorului.

Localizează-ți telefonul și cheile

Este neplăcut să întârzii la o întâlnire importantă din cauză că nu îți găsești telefonul sau cheile mașinii. Funcția „Găsește-ți telefonul” de pe ceasul tău de mână îți permite găsirea acestuia cu ușurință.

De îndată ce activezi funcția de localizare a telefonului meu pe ceasul de mână, acesta va începe să sune tare.

Dacă atașezi un dispozitiv de găsire pe chei și utilizezi aplicația de găsire a acestora de pe ceasul de mână le poți localiza oriunde. Fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai avantajoase caracteristici ale smartwatch-ului.

Redă muzică

Este posibil să redai muzică pe un ceas de mână, indiferent dacă ai sau nu un telefon. Ceasurile inteligente pot reda acum muzică direct, fără a fi nevoie de o conexiune la un smartphone.

Navigare

Utilizarea telefonului pentru a naviga ar putea fi puțin dificilă. În timp ce conduci sau mergi cu bicicleta și ții un telefon în mână, atenția este divizată. De asemenea, acest lucru este interzis. Pe măsură ce te uiți la încheietura mâinii, veți vedea toate informațiile de care ai nevoie; nu există pericol de distragere a atenției.

Transmite și primește un apel

Conectarea ceasului de mână la telefon îți permite să efectuezi și să primești apeluri telefonice folosind ceasul. În plus, acesta poate fi folosit fără telefon. Pe unele modele, ceasul de mână poate primi și efectua apeluri folosind o cartelă SIM integrată.

Notificări de acces

Ceasurile cu notificări inteligente le permit utilizatorilor să citească alertele de pe telefon direct pe încheietura mâinii. Odată conectat la un smartphone, un ceas de mână poate primi alerte pentru rețelele sociale, aplicații și texte. Folosind această funcție, utilizatorii pot rămâne mereu la curent.

Apel de urgență și detecția căderilor

Ceasurile inteligente sunt capabile să detecteze căderile, cu ajutorul unui senzor. În cazul în care utilizatorul unui smartwatch nu răspunde la o alertă într-un interval scurt de timp, ceasul va apela imediat 911. Cei care sunt mai predispuși la aceste situații pot găsi această caracteristică foarte benefică.

Pe un ceas de mână, primești alerte pentru mai mult decât apeluri telefonice și mesaje text. În unele cazuri, acestea pot servi și ca telefoane, chiar și atunci când smartphone-ul tău nu este în apropiere. Ceasul de mână este pur și simplu o extensie a unui telefon disponibil convenabil. Deoarece sunt fixate permanent pe încheietura mâinii, rămâi conectat în mișcare și poți utiliza diferite aplicații.

Garmin Vivoactive 4S Light Gold este un smartwatch care îți oferă toate caracteristicile și beneficiile menționate. Este ideal pentru purtarea zilnică și te ajută să rămâi mereu conectat!

You May Also Like

Lasă un răspuns