Caracteristici Dropship Spy pentru care ar trebui sa alegi acest instrument

Caracteristici Dropship Spy pentru care ar trebui sa alegi acest instrument
Spread the love

Dropship Spy este un program care te ajuta sa obtii mai multe informatii despre cele mai bune produse pe care le poti include in magazinul tau online si despre modul in care se comporta concurentii in ceea ce priveste promovarea produselor. Noi iti recomandam Dropship spy group buy pentru ca asa vei avea acces la acest tool mult mai ieftin si in plus, vei obtine si avantajul de a folosi peste 80 de tooluri de SEO si pentru promovare, toate avand conturi premium.

O alta caracteristica utila de la Dropship Spy este reprezentata de informatiile lor gratuite despre publicitate. Aceasta este practic o copie gratuita si videoclipuri pe care sa le utilizati pe site-uri web si social media, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la scrierea anunturilor sau descrieri de produse interesante, deoarece  Dropship Spy  ofera sabloane gratuit.

Videoclipurile sunt deosebit de utile, deoarece sunt facute de Dropship Spy, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a face ca contul dvs. Facebook Ad sa fie interzis. Avand in vedere cat de bune sunt campaniile publicitare de pe Facebook cu videoclipurile, este o caracteristica excelenta care face mult mai usor marketingul.

Pentru a intelege mai bine cat de bine se vand produsele, Dropship Spy ofera acces la rapoarte de vanzare atat de pe Amazon, cat si de pe eBay. Aceasta este o caracteristica relativ noua si care ajuta in continuare la cercetarea de piata.

FACEBOOK AUDIENCE BUILDER

Aceasta caracteristica este una unica pentru  Dropship Spy  si utila in special pentru persoanele care fac prima incercare cu campaniile publicitare Facebook. Acest lucru se datoreaza faptului ca ajuta la crearea unui anunt adecvat pe Facebook, oferind sugestii pentru interesele aferente pentru fiecare produs.

De exemplu, daca cumparati un produs pentru sanatate si frumusete, atunci vi se ofera sugestii de interese pe Facebook care sunt similare cu acesta pentru a ajuta la o audienta de nisa, cum ar fi site-uri web, reviste, comunitati, magazine, figuri publice si marci asociate in cadrul fiecarei nise.

Acest lucru este atat de util pentru crearea unor audiente Facebook specifice pentru directionarea produselor. Exista diverse categorii care ajuta la crearea de audiente pentru orice produs pe care il puteti vinde, eliminand o mare parte din munca de marketing necesara atunci cand incercati sa va targetati campaniile publicitare de la zero.

Facebook nu este singura platforma de socializare pe care  Dropship Spy  va permite sa o utilizati pentru produse de marketing. Cei interesati sa utilizeze campanii de marketing influencer Instagram pot folosi baza de date Influencer pentru a cauta candidati potriviti pentru a face publicitate pentru produse.

Influencerii Instagram sunt o investitie demna de publicitate in multe situatii, mai ales atunci cand aveti toate informatiile utile pe care Dropship Spy le ofera si in Cautarea Influencerului. Aceasta include informatii despre numarul lor de urmaritori, scorurile de implicare si informatii despre angajamentul mediu (numarul de comentarii si aprecieri).

Toate aceste informatii sunt extrem de utile si reprezinta o solutie pentru a investi cu cap in campanii publicitare de buna calitate.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns