Cum facem curatenie de intretinere acasa?

https://taman.ro/cum-facem-curatenie-de-intretinere-acasa/
Spread the love

Una dintre conditiile unui trai decent, este aceea de a locui intr-un mediu curat, iar acesta este motivul pentru care este foarte important sa faceti mereu curatenie de intretinere acasa, in fiecare saptamana.

A face curatenie insa, chiar daca pare ceva banal, nu este tocmai simplu. Si stiti de ce? Pentru ca multe femei care se apuca sa-si faca in casa curat, incep intr-o camera, apoi merg si se apuca si de alta camera, si de bucatarie si e baie, si isi lasa lucrurile neterminate.

Exista cateva detalii care sunt foarte importante si de care daca veti tine cont atunci cand va apucati de curatenie de intretinere, aveti cele mai mari sanse sa terminati rapid, si sa obtineti curatenia pe care o doriti. De aceea, recomandarea noastra este sa cititi pana la final.

In plus, veti primi bonus o recomandare pentru cele mai bune servicii de curatenie de intretinere Turda, in cazul in care doriti ca profesionistii sa se ocupe de curatenia casei sau a apartamentului dvs.

Curatenia casei pe cont propriu

Asadar, in primul rand trebuie sa ne intoarcem atentia asupra primelor randuri. Dupa cum spuneam, exista acest obicei al femeilor de a incepe curatenia in toate incaperile locuintei, si de a nu termina nicaieri. Chiar daca pare amuzant, este cat se poate de real. Femeile sunt stresate pentru ca nu-si termina rapid munca, se precipita si de aici nu mai fac nimic bine.

De aceea, atunci cand aveti de gand sa faceti pe cont propriu curatenie in casa, este foarte important sa incepeti cu o incapere. Sa zicem bucataria. Ei bine, nu mai parasiti bucataria pana nu terminati ceea ce aveti de facut.

Daca aveti vase murdare, incepeti cu spalarea vaselor mai intai de toate. Apoi, luati si scuturati fata de masa, pe care o puteti pune dupa aceea in cosul de rufe pentru a fi pusa la spalat. Incepeti si stergeti toate suprafetele de praf, aparatura electrocasnica, stergeti si spalati pardoseala, spalatii chiuveta, si in final terminati cu spalarea ferestrelor.

Dupa ce terminati de facut toate aceste lucruri, puteti merge mai departe si sa va apucati de facut curat in living. In primul rand, este important sa incepeti cu stergerea prafului de pe suprafete. Apoi, aspirati atat canapeaua din living cat si fotoliul sau fotoliile.

Cand ati terminat si cu aceasta activitate, urmeaza sa va ocupati de ferestre. Stergeti ferestrele cu o carpa uscata, dupa care puteti sa le spalati folosind o solutie pentru spalarea ferestrelor, pe care o puteti cumpara de la orice supermarket.

Dupa aceea, treceti mai departe la pardoseala. Aspirati pardoseala si apoi spalati pardoseala folosind detergenti de cea mai buna calitate. Cand ati terminat si aceasta activitate, gata si livingul, puteti merge la dormitor.

In dormitor trebuie sa indepartati lenjeria de pat si pernele (pernele scoateti-le afara la aerisit, pe balcon sau terasa). Apoi, stergeti praful, dupa care aspirati covorul.

Cand terminati aceasta sarcina, trebuie sa sterget curatati oglinda si sa spalati geamul, si uite asa e gata curat si dormitorul. Urmeaza apoi baia.

In baie, prima data trebuie sa va asigurati ca indepartati toate lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Apoi, cele de care aveti nevoie, puneti-le bine.

Dupa aceea, dezinfectati obiectele sanitare, iar mai apoi spalati gresia cu cea mai buna solutie pe care o aveti acasa (destinata acestui scop).

Dupa cum se poate vedea, nu este o misiune sf aceea de a face curat in toata locuinta, si cu siguranta in doar 3-4 ore puteti termina totul daca nu faceti pauze dese.

Cu toate acestea, daca nu va place foarte mult sa faceti curat, sau pur si simplu dupa o perioada in care ati muncit foarte mult, aveti nevoie de liniste si de odihna, puteti alege sa va relaxati, iar munca va fi facuta in locul dvs. de catre altcineva.

Exista firme care se ocupa de curatenie de intretinere, si care indeplinesc toate aceste sarcini in locul dvs. Nu mai este nevoie sa stergeti praful, nu mai este nevoie sa aspirati covoarele sau pardoselile, nu mai trebuie nici sa spalati ferestrele sau sa dezinfectati suprafetele si obiectele sanitare in baie.

Practic, nu trebuie sa va mai faceti griji cand vine vorba de curatenia casei, pentru ca echipa de la Ideal Cleaning vine in ajutorul dvs. cu cele mai bune servicii de curatenie de intretinere Turda, iar dvs. puteti avea toata increderea ca veti avea o curatenie perfecta in casa.

Nici nu se putea altfel, in conditiile in care de curatenia casei dvs. se ocupa persoane foarte bine instruite, si care au o experienta vasta in aceasta activitate. Ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca Ideal Cleaning, datorita faptului ca este o firma care se respecta si care isi respecta clientii, foloseste de fiecare data, numai produse de cea mai buna calitate pentru curatare si dezinfectare.

You May Also Like