3 cele mai bune aplicatii Trivia pentru Android pentru a-ti testa capacitatea mentala

3 cele mai bune aplicatii Trivia pentru Android pentru a-ti testa capacitatea mentala
Spread the love

Esti unul dintre acei oameni carora le place sa se joace jocuri de trivia? Multi dintre noi stiu cat de distractive pot fi aceste jocuri trivia!

Poti concura cu colegii tai facand ceva care este atat placut, cat si productiv. Si sa nu mai vorbim ca va puteti compara chiar si progresul cu jucatori din intreaga lume in timp real!

Si ghici ce? Dezvoltatorii actualizeaza in mod constant aceste aplicatii trivia, asa ca fii sigur ca nu vei ramane fara intrebari la care sa raspunzi!

Daca te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune aplicatii trivia pentru Android sau IOS sau poate sunteti in cautarea unor noi aplicatii de jocuri trivia cu care sa va jucati data viitoare, am pregatit o lista de cele mai bune jocuri de acest fel.  Intra pe acumulator original iPhone, si cumpara o noua baterie care sa te ajute sa folosesti aplicatiile.

QuizzLand

QuizzLand se numara printre acele aplicatii trivia cu o interfata de top. Designul aplicatiei joc trivia in sine este suficient pentru a te ademeni. Este colorat, creativ si intuitiv!

QuizzLand ofera intrebari in mai multe discipline. Geografie, literatura, stiinta, matematica – ce vrei!

Nu exista nici dubluri de intrebari. Fiecare nivel are douazeci de intrebari si ofera un set diferit de mini-jocuri.

De parca nu ar fi suficient, exista si misiuni pe care le poti indeplini pentru a castiga mai multe stele. Puteti gasi chiar si o sectiune de competitie in aplicatia Trivia, unde va puteti vedea clasamentele la nivel local sau global intr-un anumit interval de timp.

Dar stii care este cea mai buna parte? Urmeaza imediat o explicatie a raspunsului. Asta inseamna ca oricum este o situatie de tip win-win. Nu pierzi: ori castigi, ori inveti!

Test Planet

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii trivia pe care sa o puteti juca cu prietenii dvs., atunci Quiz Planet ar putea fi cea mai buna alegere!

Quiz Planet va permite sa va conectati cu colegii dvs. adaugandu-i ca prieteni sau trimitandu-le un link de invitatie.

Intr-un joc, diferite niveluri corespund unei categorii si fiecare nivel are trei intrebari. Numarul de raspunsuri corecte pe care le obtineti se va aduna pe parcursul jocului.

De asemenea, fiecare jucator decide pe rand care va fi categoria rundei urmatoare.

Jocul nu va continua decat daca ambii jucatori au terminat runda. Astfel, daca adversarul tau nu a raspuns inca, atunci este posibil sa fii nevoit sa astepti ceva timp inainte sa o faca. Acest lucru este deranjant mai ales atunci cand te joci cu o persoana aleatorie, mai degraba decat cu cineva cunoscut.

Trivia Crack 2

Cunoastem Trivia Crack de ani de zile. Dar recent, aceasta aplicatie a primit in sfarsit o noua versiune.

Aceasta aplicatie trivia este printre cele mai bune in ceea ce priveste grafica vizuala si designul audio. Interfata sa este foarte distractiv de utilizat. Are un set complet de instructiuni, astfel incat sa nu va pierdeti.

In rezumat, Trivia Crack iti permite sa invarti o roata pentru a determina categoria pentru intrebarea ta. Are, de asemenea, diferite runde din care puteti alege si va puteti juca fie cu un prieten, fie cu o persoana aleatorie.

Raspunsul corect la mai multe intrebari te ajuta sa castigi mai multe coroane, care s-ar putea traduce in progres si iti ofera sansa de a cumpara caractere noi!

You May Also Like

Lasă un răspuns