Cele mai bune 6 aplicatii antivirus pentru Android

Spread the love

Sistemul de operare Android este supus amenintarilor malware, virusilor si altor programe indezirabile, astfel ca necesitatea de a-ti proteja telefonul astazi este mai importanta ca niciodata. Daca nu stii care este varianta cea mai buna de aplicatie pentru tine, ai mai jos unele dintre cele mai bune aplicatii antivirus pentru Android, astfel incat sa faci o alegere in cunostinta de cauza.

1. Avast Antivirus

Avast ramane una dintre cele mai populare aplicatii antivirus atat pentru dispozitive mobile, cat si pentru laptopuri sau desktop-uri.
Versiunea mobila are o suita de instrumente precum blocari de aplicatii, functii antifurt, un seif foto, acces la retea VPN, tablou de bord cu permisiuni de confidentialitate, dispozitiv de curatat junk, scut web si, bineinteles, scanerul de virusi si functia de eliminare.

Avast are o versiune gratuita si una cu plata, iar caracteristici precum VPN, verificarea securitatii Wi-Fi sau protectia impotriva phishingului sunt disponibile in pachetele platite. Planurile incep de la 60 de dolari pe an.

Descărcare: Avast Antivirus (gratuit, abonament disponibil)

2. Bitdefender Mobile Security si Antivirus

O aplicatie cu plata, fara versiune gratuita dupa perioada de testare de 14 zile.
Una dintre cele mai benefice caracteristici ale Bitdefender este amprenta usoara, atat ca durata de viata a bateriei, cat si ca performanta a dispozitivului.
Cu Bitdefender ai protectie antifurt (inclusiv geo-localizator), protectie web, aplicatii protejate prin PIN si o functie de deblocare inteligenta pentru retele Wi-Fi de incredere. Pachetele incep de la 15 dolari pe an, in functie de numarul de device-uri.

Descărcare: Bitdefender Mobile Security și Antivirus (încercare gratuită, abonament necesar)

3. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky este una dintre cele mai cunoscute aplicatii antivirus pentru Android, oferind atat o versiune gratuita, cat si una cu plata.
Versiunea gratuita ofera toata protectia de baza necesara – protectie antivirus, verificare in background pentru virusi, spyware, ransomware si troieni, functie de gasire a telefonului si instrumente antifurt.
In varianta cu plata, la 40 de dolari pe an, vei avea in plus functii anti-phishing, filtru web si instrument app lock, plus detectarea pericolelor in timp real.

Descărcare: Kaspersky Mobile Antivirus (gratuit, abonament disponibil)

4. Norton 360

Antivirusul pentru Android a celor de la Norton este una dintre cele mai rapide si mai fiabile aplicatii, in ciuda trecutului mai putin convingator al celor de la Norton (de care probabil ca nu multi tineri au cunostinta). Printre cele mai bune functii ale sale se numara monitorizarea dark web, scanare pre-download, alerte de siguranta Wi-Fi si protectie web. Vei avea si criptare bancara prin intermediul VPN-ului inclus, manager de parole, firewall inteligent si 10 GB de stocare in cloud.
Aplicatia este gratuita 14 zile, dupa care costul este de 85 de dolari pe an pentru un singur dispozitiv.

Descărcare: Norton 360 (perioadă de încercare gratuită, abonament necesar)

5. AVG

Un jucator important in lumea antivirusilor Android, AVG ofera una dintre cele mai bune aplicatii antivirus gratuite pentru Android, dar si o aplicatie platita.
Pentru ca Avast a cumparat AVG in 2016 nu sunt multe diferente intre cele doua produse. Pachetul gratuit include functie antifurt, blocari de aplicatii, camera trap pentru hoti si scanare malware. Pentru 4 dolari pe luna vei avea si protectie impotriva phishingului, scanner, instrument de verificare a securitatii retelei si protectie impotriva ransomware.

Descărcare: AVG (gratuit, abonament disponibil)

Avira

Avira sustine ca este cea mai buna aplicatie antivirus gratuita pentru Android si dincolo de celelalte functii obisnuite ofera si acces la VPN-ul gratuit. In afara de protectia malware, pachetul gratuit al Avira ofera booster de performanta, optimizare a memoriei si a stocarii.
Pentru un pret de la 99 dolari pe an vei avea parte si de detectare malware in timp real, browsing criptat, generator de parole si instrumente de optimizare a vitezei pe mobil.

Descărcare: Avira Antivirus (gratuit, abonament disponibil)

Nu uita de Google Play Protect

Sistemul de operare Android modern include multe caracteristici de securitate, ceea ce inseamna ca antivirusurile de mai sus ar putea fi redundante.
Daca instalezi aplicatii „standard” din Google Play esti in siguranta, pentru ca Google Play Protect va efectua automat o verificare a sigurantei aplicatiilor inainte de descarcare si, va scana device-ul pentru a gasi aplicatii potential daunatoare din alte surse.

Sursa: https://www.makeuseof.com/tag/best-antivirus-app-android/

You May Also Like

Lasă un răspuns