Categorie: Uncategorized

Poate ca pare o provocare sa arati bine in fiecare zi, insa nu trebuie sa fie asa atunci cand ai idei uimitoare de styling. De la elementele nelipsite si esentiale pana la piese unice, exista multe moduri in care iti poti crea o tinuta flatanta in fiecare moment al anului.
Fie ca iti place sa experimentezi cu culorile, fie ca iti place la nebunie sa pendulezi intre nuante de negru, exista fara doar si poate o varianta ideala care ti se va potrivi.
Daca esti in cautare de inspiratie, nu trece cu vederea tinutele de mai jos, pe care le vei putea adapta fiecarui sezon.

Read Full Article

Comercianții sunt conștienți de tendința consumatorilor de a face cumpărături la cel mai bun preț online, dar sunt mulți care nu sunt siguri cum să răspundă la acest comportament. Cea mai neinspirată decizie pe care o poți lua în această situație este faci modificări de prețuri fără să studiezi concurența. Indiferent că ai produse scumpe și de calitate pe care țintești să le vinzi cât mai avantajos, sau ai produse de bază utile tuturor și țintești către un preț mai mic, este bine să ai o strategie de monitorizare a prețurilor.

Read Full Article

Bucataria marocana merita cu siguranta mult mai mult decat o lista care cuprinde 10 feluri de mancare… insa, daca esti in Maroc pentru o perioada scurta de timp, incearca macar aceste feluri delicioase.

1. Experienta Tangia

A nu se confunda cu Tajinele, felurile de mancare extrem de variate care se gatesc intr-un vas tajine, de la care de altfel li se trage si denumirea. Un vas Tanjia, in schimb, este o oala de lut inalta, care seamana putin cu o urna greceasca.
Tanjia este un fel de mancare strict Marrakchi. Este cunoscut drept felul de mancare al burlacilor, deoarece este gatit in principal de barbatii singuri. Celalalt motiv este ca e singura mancare marocana din Maroc care nu necesita o bucatarie. Poti gasi Tanjia in unele restaurante, unde se incearca sa o serveasca intr-un mod local. Cu toate acestea, daca iti place aventura, iata pasii necesari pentru a gati un Marrakchi Tanjia adevarat.

Read Full Article